UZMAN ÇAVUŞUN İNTİHARI

UZMAN ÇAVUŞUN İNTİHARI

Diyarbakır'da görevli Uzman Çavuş Kadir T. izinli olduğu gün oturduğu bir kafede telefon görüşmesi sırasında yaşadığı tartışmanın ardından beylik silahı ile intihar etti.

Görgü tanıklarının ifadesine göre Diyarbakır'da  görevli Jandarma Uzman Çavuş Kadir T., izinli olduğu gün oturduğu bir kafeteryada telefonda görüşme gerçekleştirdi. Görüştüğü kişiyle tartışma yaşayan Kadir T. silahıyla yaşamına son verdi. Çevrediklerin polis ve sağlık ekiplerine haber vermesi sonucu gelen görevliler Kadir T.'nin hayatını kaybettiğini gördüler.

DİYARBAKIR BU İNTİHARI KONUŞUYOR

Bölgegündem com'un haberine göre: Olay, bugün öğle saatlerinde Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesindeki Sanat Sokağında bulunan bir kafeteryada gerçekleşti. Uzman Çavuş Kadir T., izinli olduğu günde geldiği bir kafeteryada ismi öğrenilemeyen bir kişiyle telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşme sırasında çıkan tartışmanın ardından uzman çavuş, tabancasıyla intihar etti. Kaynak: Uzman çavuş, telefondaki tartışma sonrası intihar etti.

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık görevlileri sevk edildi. Sağlık görevlileri, yaralıyı yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesinde götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan uzman çavuş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kadir T.'nin cansız bedeni otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

JANDARMA BÖLGE KOMUTANLIĞINDAN  AÇIKLAMA

Toskar'ın intiharıyla ilgili Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığından yapılan yazılı açıklamada, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı ifade edilerek, açıklamada şöyle denildi:

"Diyarbakır'da görevli Jandarma Uzman Çavuş Kadir T., günlük izinde bulunduğu esnada 17 Şubat 2020 günü saat 14.30 sıralarında telefonda yaşadığı bir tartışma sonucu girdiği bunalım neticesinde kendi silahı ile intihar teşebbüsünde bulunmuştur."

KAYNAK: Bölge gündem

İlgili Haberler