ŞIRNAK CİZRE DE KAYMAKAMLIKTA İNTİHAR

ŞIRNAK CİZRE DE KAYMAKAMLIKTA İNTİHAR

Şırnakın Cizre ilçesinde yüzde 76 zihinsel ve işitme engeli bulunan Nezir Kılıç isimli personel kaymakamlık binasının 5'inci katından aşağı atlayarak intihar etti

Şırnak'ın Cizre ilçesinde yüzde 76 zihinsel ve işitme engeli bulunan Nezir Kılıç isimli personel, kaymakamlık binasının 4'üncü katından aşağı atlayarak intihar etti. Valilik, şahsın hayatını kaybettiğini duyurdu.

Mynet'in haberine göre: Cizre'de Nezir Kılıç isimli bir vatandaş, kaymakamlık binasının 4'üncü katından atlayarak intihar etti. Şırnak Valiliği'nden yapılan açıklamada yüzde 76 zihinsel ve işitme engeli bulunan şahsın hayatını kaybettiği belirtildi.

Valilikten yapılan açıklamada, yüzde 76 zihinsel ve işitme engelli olduğu belirlenen Kılıç'ın (46) geldiği kaymakamlık binasının 4. katındaki koridor penceresinde intihar girişiminde bulunduğunun fark edilmesi üzerine Cizre Kaymakamı Davut Sinanoğlu başta olmak üzere oradaki personelin ikna etmek için çaba gösterdiği belirtildi.

Buna rağmen Kılıç'ın kendisini aşağı bıraktığı, kaldırıldığı Cizre Devlet Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadığı aktarılan açıklamada, "Nezir Kılıç'ın epilepsi hastalığının olduğu ve daha önce de muhtelif zamanlarda 3 defa intihar girişimlerinde bulunduğu yapılan müdahalelerle kurtarıldığı tespit edilmiştir. Evli ve 4 çocuk babası Kılıç'a Cizre Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığınca belli aralıklarla düzenli olarak yardım yapıldığı anlaşılmıştır." denildi.

KAYNAK: Mynet

İlgili Haberler