Yavaş'tan 9 Başkana Çağrı: "Ankara'ya birlikte hizmet edelim"

Yavaş'tan 9 Başkana Çağrı: "Ankara'ya birlikte hizmet edelim"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, seçim zaferinin ardından Ankara'nın tüm belediye başkanlarıyla birlikte hizmet etme çağrısında bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, seçim zaferinin ardından Ankara'nın tüm belediye başkanlarıyla birlikte hizmet etme çağrısında bulundu. Yavaş, akşam düzenlenen iftar programında esnafla bir araya geldi ve desteklerinden dolayı tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Seçim sürecine dair konuşan Yavaş, son günlere girilirken hizmet ve vaatlerin yerine çirkin pankartlarla saldırıldığını ifade etti. Ancak, Yavaş, bu tür girişimlerin sonuç getirmediğini ve Ankara halkının 5 yıllık hizmetlerini onayladığını belirtti.

Yavaş, seçilen 8 belediye başkanı ve bir bağımsız belediye başkanına yönelik olarak da mecliste çoğunluğun ellerinde olmasına rağmen birlik çağrısı yaparak, "Gelin, uzattığımız eli tutun, sizin kazandığınız belediyelerden halk bize az oy vermiş olabilir ama sonuç itibarıyla onların derdini hep beraber çözelim, hiç problem değil. El ele tutuşalım ve Ankara'nın tamamına birlikte hizmet edelim" dedi. Yavaş, bu çağrıyı reddedenlerin siyasetin çöplüğüne gittiğini belirtti ve seçilen belediye başkanlarına güvenerek Ankara'ya birlikte hizmet etme şansı bulacaklarına inandığını vurguladı.