ŞIRNAK'TA ÇATIŞMA; 2 ASKER ŞEHİT 4 ASKER YARALI

ŞIRNAK'TA ÇATIŞMA; 2 ASKER ŞEHİT 4 ASKER YARALI

Siirt'teki 3'üncü Komando Tugayı'na bağlı askerlerin de katıldığı operasyonda, bugün öğleden sonra bir grup PKK'lı teröristle karşılaşıldı. 

ŞIRNAK'taki Küpeli Dağı'nda PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu, 4 asker de yaralandı. 

ÖĞLENDEN SONRA ÇATIŞMA ÇIKTI

Çatışmada ilk belirlemelere göre 1 PKK'lı terörist öldürüldü, bir Doçka mevzisi de imha edildi.
Şırnak'ın Küpeli Dağı'nda gerçekleştirilen ve Siirt'teki 3'üncü Komando Tugayı'na bağlı askerlerin de katıldığı operasyonda, bugün öğleden sonra bir grup PKK'lı teröristle karşılaşıldı. 

Çıkan çatışmada teröristlerin açtığı ilk ateşle 2 asker şehit oldu, 4 asker de yaralandı. Yaralanan askerler helikopterle bölgeden alınırken, çatışma akşam saatlerine kadar sürdü.

1 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ

Bölgedeki zorlu kış koşullarına rağmen hava destekli devam eden operasyonda ilk belirlemelere göre 1 PKK'lı terörist etkisiz hale getirilirken, PKK'lılara ait bir Doçka mevzisi de imha edildi.060120171835165536186_2.jpg

 

YARALILAR ASKERLER HASTANEDE

Şırnak'ın Küpeli Dağı'nda gerçekleştirilen ve 2 askerin şehit olduğu çatışmada yaralanan 4 asker Siirt Devlet Hastanesine kaldırıldı. Askerlerin getirilmesi ile birlikte hastane önünde güvenlik önlemleri artırıldı.

İlgili Haberler