"NEDEN İZMİR'DE PATLAMIYOR" MESAJI ATAN KONUŞTU

"NEDEN İZMİR'DE PATLAMIYOR" MESAJI ATAN KONUŞTU

Sosya medya hesabından "İzmir'de neden patlama olmuyor" diye mesaj atan Elif Şirin konuştu.

Dün İzmir'de gerçekleştirilen ve 2 kişinin şehit olması ile sonuçlanan  bombalı araç saldırısısonrasında herkesin aklına o geldi.  Sosya medya hesabından "İzmir'de neden patlama olmuyor" diye mesaj atan Elif Şirin konuştu.

O PAYLAŞIM TEKRAR GÜNDEMDE

Patlamanın ardından İstanbul Beşiktaş’ta 44 kişinin öldüğü saldırı sonrasında sosyal medyada Elif Şirin ismiyle paylaşılan “Neden İzmir’de patlama olmuyor?” mesajı akıllara geldi. Bugün Facebook ve Twitter kullanıcıları Elif Şirin’in paylaşımını tekrar gündeme getirdi.

‘PAYLAŞIMI BEN YAPMADIM’

İzmir’i hedef gösterdiği iddia edilen Elif Şirin, redaktif.com’dan Hicran Aygün'e konuştu. Emniyete ve savcıya ifade veren Şirin, paylaşımı kendisinin yapmadığını söyledi. 

Şirin, “Twitter ve Facebook hesabım işyerimde sürekli açık ve 5-6 kişi tarafından aktif olarak kullanılıyor. Fark ettiğimde çoktan paylaşılmıştı ve düzeltmek için iş işten geçmişti. Savcıya da Emniyet’e de benim hesabımdan bu mesajı atan kişinin ismini verdim” dedi.

‘HİÇBİR PARTİYE ÜYE DEĞİLİM’

Herhangi bir partiye üye olup olmadığı ve sonrasında paylaşımın içeriğini düzeltmek için neden bir açıklama yapmadığı konusunda ise “Hiçbir partiye üye değilim. 

Daha önce de hiçbir politik paylaşımım olmamıştı. Ülkesine, bayrağına, yurduna saygılı bir insanım. 

İşin bu kadar büyüyeceğini tahmin etmedim. Açıkçası çok şaşırdım ve korktum. Konuyla ilgili düzeltme yapmak istedim, avukatım da harekete geçti ama kimseyle konuşamadık. İlk kez gazeteci olarak siz arıyorsunuz” diye konuştu.

elif-sirin1.jpg

‘KAMUOYUNDAN ÖZÜR DİLEYECEĞİM’

Başının bu kadar derde girmiş olmasından büyük üzüntü duyduğunu ve hiçbir partiye üye olmadığını belirten Elif Şirin, şunları söyledi:

“Kim başka bir insanın ölmesini ister ki… Ben böyle bir insan değilim, benim de çocuğum var. Böyle bir temennide bulunmak için insanlıktan çıkmış olmak gerekir. 

AVUKATIMLA AÇIKLAMA YAPACAĞIM

Olaylar gerçekten tamamen benim dışımda gelişti. Bu yüzden çok üzgünüm. Avukatımla birlikte açıklama yapıp kamuoyundan özür dileyeceğim. Beni aradığınız ve neler yaşadığımı sorduğunuz için de tekrar tekrar teşekkür ederim.”

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı