ŞANLIURFA'DA MASKE TAKMAYAN ÖĞRETMENLE POLİS TARTIŞTI

ŞANLIURFA'DA MASKE TAKMAYAN ÖĞRETMENLE POLİS TARTIŞTI

Şanlıurfa'da okul bahçesinde maske takmayan öğretmene polis ceza yazmak istedi Polisin de maske takmadığını gören öğretmen uyarıda bulununca taraflar arasında tartışma çıktı

Şanlıurfa'da okul bahçesinde maske takmayan öğretmene polis ceza yazmak istedi. Polisin de maske takmadığını gören öğretmen uyarıda bulununca taraflar arasında tartışma çıktı.Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi, Yenişehir Mahallesi'nde korona virüs tedbirleri kapsamında kapalı olan okula gelen öğretmen Ramazan Erdoğan, bahçede tamirat çalışması yapmaya başladı. 

Yeniçağ'ın haberine göre: Bu sırada bölgede devriye görevi yapan polis ekibi, Erdoğan'ın maskesiz çalıştığını fark edince durup, öğretmene maske takması konusunda uyarıda bulundu. Erdoğan bunun üzerine polise kendisinin de maske takmadığını söyledi. 

Bu sırada bir anda polisler ile Erdoğan arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüdüğü sırada, Erdoğan'ın telefonu yere düşüp kırıldı. Olayın ardından polis memuru ile Erdoğan adliyeye giderek birbirlerinden şikayetçi oldu.

"ELİME VURUP TELEFONUMU DÜŞÜRDÜ"

Ramazan Erdoğan, yaşananları şöyle anlattı: "Okul bahçesinde çiçek köklerini kazıyordum. O sıra polis ekibinin geçtiğini gördüm. Maskemin neden olmadığını sordular. Yalnızdım bahçede maske takmamıştım. Sonra gidip maskemi taktım. Ceza kesmek için kimliğimi istediler. Onların da maskesi yoktu ben de polis memurlarını uyardım" dedi.

Polislerin kendisine kızdığını belirten Ramazan Erdoğan "O sırada polislerin plakalarının fotoğrafını çekmek istedim. Polis elini elime vurarak telefonumu yere düşürdü ve ekranı patladı. Kolumu büktü ve boynumu bükmeye çalıştı. Daha sonra polis memuru hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına 'görevi kötüye kullanma', 'mala zarar verme', 'yaralama' suçlamasıyla suç duyurusunda bulundum" dedi. 
 

KAYNAK: Yeniçağ

İlgili Haberler