ISPARTA'DA AİLE KATLİAMI

ISPARTA'DA AİLE KATLİAMI

Isparta'da eşinden ayrı yaşayan 44 yaşındaki R.A. tartıştığı emekli astsubay babası Nizamettin A (79) ile kendisine engel olmaya çalışan annesi Seher A.'yı (71) bıçaklayarak öldürdü

Isparta'da eşinden ayrı yaşayan 44 yaşındaki R.A. tartıştığı emekli astsubay babası Nizamettin A. (79) ile kendisine engel olmaya çalışan annesi Seher A.'yı (71) bıçaklayarak öldürdü. 

Yeniçağ^'ın haberine göre: R.A. "Babam marketten ekmek almamı söyledi kabul etmeyince tartıştık" dedi.Böyle evlat olmaz olsun dedirten olay Yayla Mahallesi 130. Cadde üzerindeki 4 katlı apartmanın en üst katında meydana geldi. Eşinden ayrı yaşayan ve işsiz olduğu öğrenilen R.A, iftar yemeği öncesinde emekli astsubay babası Nizamettin A. ile henüz bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı.ANNESİNİ VE BABASINI ÖLDÜRDÜTartışma sırasında önce babasını, sonra da kendisine engel olmaya çalışan annesini bıçaklayarak, öldürdü. R.A., daha sonra evden çıkıp, karakola giderek polise teslim oldu.Eve gelen polis ekipleri, çiftin cansız bedenleriyle karşılaştı. Nizamettin- Seher A. çiftinin cansız bedenleri, otopsi yapılmak üzere Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi morguna konuldu.1 çocuk babası olduğu belirtilen R.A.'nın polisteki sorgusu sürüyor. 

KAYNAK: Yeniçağ
 

İlgili Haberler