SAMSUN'DA BORÇ İNTİHARI

SAMSUN'DA BORÇ İNTİHARI

Havza'da, Ortaklar Mahallesi'nde dün akşam 17.00 sıralarında meydana gelen olayda, iddiaya göre borçları olduğu öğrenilen 42 yaşındaki Murat Sağlam bunalıma girerek evinin önündeki garajda kendini asarak intihar etti. 

Ülkede yaşanan ekonomik kriz yurdun her köşesinde derinden hissedilmeye başlandı. Borçlarını ödeyemez hale gelen vatandaşların bir kısmı ölümü seçiyor. 

HERGÜN BAŞKA BİR KÖŞEDEN İNTİHAR HABERİ GELİYOR

Neredeyse hergün ayrı bir yurt köşesinde başka bir dram yaşanıyor. Samsun yerel medyasının haberine göre, Havza'da, Ortaklar Mahallesi'nde dün akşam 17.00 sıralarında meydana gelen olayda, iddiaya göre borçları olduğu öğrenilen 42 yaşındaki Murat Sağlam bunalıma girerek evinin önündeki garajda kendini asarak intihar etti. 

İLK YARDIM GELDİĞİNDE HERŞEY BİTMİŞTİ

Murat Sağlam'ı bir süre sonra garajda asılı bulan yakınları olayı 112 Acil Servis ekiplerine ve Jandarma'ya bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Sağlam'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Sağlam'ın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurmu'na gönderildi.

 

Kaynak Samsun Haber

İlgili Haberler