Konya'da definecilerin elinde bomba patladı

Konya'da definecilerin elinde bomba patladı

Konya Meram Taşocağı mevkinde define arayan 3 arkadaştan Ahmet Eskici ve Uğur Toğaç'ın kaya parçalamak için hazırladığı tahrip maddesi ellerinde patladı

Konya'da Ahmet Eskici ve Uğur Togaç isimli definecilerin aradıkları yere ulaşmak için hazırladıkları tahrip maddesi ellerinde patladı. 

BİR KİŞİ GÖZALTINDA

Konya'da Ahmet Eskici (34) ve Uğur Togaç (28), define ararken kayaları parçalamak için hazırladıkları el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralandı. Eskici ve Togac hastaneye kaldırılırken, yanlarındaki Hüseyin C. (38) gözaltına alındı.

ZENGİN OLALIM DERKEN

Olay, dün Meram ilçesi Kumralı Mahallesi Taşocağı mevkiinde meydana geldi. Ahmet Eskici, Uğur Togaç ve Hüseyin C., define aramak için Taşocağı mevkiine gitti. 3 defineci buradaki kayaları parçalamak isterken, hazırladıkları el yapımı patlayıcı infilak etti. Eskici ve Togaç, vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı.

AMBULANS ÇAĞIRDI

Patlamadan yara almadan kurtulan Hüseyin C., 112 Acil Servisi arayıp yardım istedi. Bölgeye sevk edilen ambulansla yaralılar, hastaneye kaldırıldı. Hüseyin C. ise jandarma tarafından gözaltına alındı.

Jandarmanın olay yerinde yaptığı incelemede bir akü, 20 metre kablo ve kazı malzemesi ele geçirdi. Kaynak Dha.

İlgili Haberler