İYİ Parti'den 15 İl adayı ve Mansur Yavaş açıklaması

İYİ Parti'den 15 İl adayı ve Mansur Yavaş açıklaması

İYİ Parti'de yaklaşan seçimler için aday belirleme çalışmaları son hızla sürerken 5'i büyükşehir olmak üzere 15 İlin daha adayları açıklanırken Mansur yavaş ile ilgili de Ankara İl başkanından ilginç bir açıklama geldi.

İYİ Parti, 5'i büyükşehir olmak üzere 15 ilde daha belediye başkan adayını belirledi.

SON ADAYLAR İÇİN ÇALIŞMA DEVAM EDİYOR

İYİ Parti'den yapılan açıklamaya göre, 31 Mart 2019'da yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için aday tespit çalışmaları sürüyor.

MANSUR YAVAŞ AÇIKLAMASI 
Öte yandan İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, yaklaşan yerel seçimlerle ilgili YENİÇAĞ'a değerlendirmelerde bulundu. Ankara'da CHP ve İYİ Parti'nin ortak adayı Mansur Yavaş'tan sonra büyük bir değişim yaşanacağına dikkat çeken Yetkin Öztürk, "Şunu net bir şekilde ifade etmeliyim ki, 31 Mart akşamı Ankara Büyükşehir Belediyesi el değiştirdiğinde Türk siyasi tarihi yeni bir döneme adım atacaktır. İnanarak ifade ediyorum ki başkentliler 10'a yakın İYİ Parti'nin 'İYİ Belediyeciliği' ile tanışacaktır. 

MERAL AKŞENER MİTİNG'DE NE DEMİŞTİ

İŞTE AÇIKLANAN ADAYLAR LİSTESİ

"Mersin Büyükşehir: Burhanettin Kocamaz, Balıkesir Büyükşehir: İsmail Ok, Trabzon Büyükşehir: Atakan Aksoy, Denizli Büyükşehir: Ümit Bahtiyar, Erzurum Büyükşehir: Mahmut Uykusuz, Elazığ: Ali Şekerdağ, Afyonkarahisar: Mahmut Koçak, Isparta: Gökmen Gökmenoğlu, Çankırı: Raif Oktay, Nevşehir: Mehmet Özkan, Niğde: Mümin İnan, Kars: Settar Kaya, Kırıkkale: Mahir Yılmaz, Uşak: Muhammet Gür, Osmaniye: Davut Çuhadar."

İlgili Haberler