Dünyanın en zengin adamı boşanıyor

Dünyanın en zengin adamı boşanıyor

Blomberg'in ünlü zenginler listesine göre 1. sırada olan Amazon'un kurucu sahibi Jeff Bezos ile yazar eşi MacKenzie Bezos'un sosyal medya hesabından yapıkları " Boşanıyoruz" açıklması tün dünyayı şok ederken sonucun listeyi değiştireceği konuşuluyor

Amazon'un kurucusu Jeff Bezos ile yazar eşi MacKenzie Bezos'un 25 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldıklarını açıklaması sonrası, dünyanın en zengin kadınları ve erkekleri listelerinde sıralamanın değişmesi bekleniyor.

SERVETİ BÖLÜNÜRSE LİSTE DEĞİŞECEK

137 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin kişisi olan Jeff Bezos'un, servetini boşandığı eşiyle yarı yarıya bölüşmesi halinde dünyanın en zengin insanı bir kez daha Microsoft'un kurucusu Bill Gates olacak.

EN ZENGİN DUL OLACAK

MacKenzie Bezos ise servetin yarısına sahip olursa, kozmetik devi L'Oreal'in kurucusunun torunu Françoise Bettencourt Meyers'i geçerek 68,5 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin kadını haline gelecek. ABD merkezli yayın kuruluşu Bloomberg'ün Milyarderler Endeksi'ne göre Meyers'in kişisel serveti 45,6, Bill Gates'in serveti ise 93 milyar dolar.

Amazon'un Kurucusu Jeff Bezos ve Eşi Boşanıyor: Dünyanın En Pahalı Boşanması Zenginler Listesini...
Françoise Bettencourt Meyers

SOSYALMEDYADAN DUYURDULAR

Ayrılma kararlarını dün Twitter'dan "Uzun bir sevgi arayışı ve ayrılık denemesinden sonra boşanmaya ve ortak yaşamımızı dost olarak sürdürmeye karar verdik" diyerek duyuran Bezos çifti servet paylaşımı konusunda yorum yapmadı.

EŞİT OLARAK BÖLÜŞECEKLER

Ancak New York'taki Rower LLC hukuk şirketinden Karin Lundell, ayrı bir düzenleme yapılmadığı taktirde servetin eşit olarak bölüşülmesinin hemen hemen kesin olduğunu söyledi. 25 yıl önce kurulan Amazon, bu hafta başında Microsoft'u geride bırakarak borsada işlem gören en değerli şirket olmuştu.

"AYRILACAĞIMIZI BİLSEYDİK YİNE EVLENİRDİK"

54 yaşındaki Jeff Bezos ve 48 yaşındaki MacKenzie Bezos, Twitter'daki açıklamalarında şöyle dedi: "Birbirimizi bulduğumuz için çok şanslı hissediyoruz ve evli olduğumuz her bil yıl için minnetarız. 25 yıl sonra ayrılacağımızı bilseydik bile hepsini yeniden yapardık. Birlikte, evli bir çift olarak müthiş bir hayatımız oldu ve ebeveyn, arkadaş, yatırım ve proje ortağı olarak birlikte müthiş bir gelecek var önümüzde. Etiketler farklı olsa da bir aile ve iyi dostlar olarak kalacağız." Çiftin biri evlatlık olmak üzere dört çocukları var.

DEV ANKET İSTANBUL BÜYÜKŞEHİRE HANGİSİ BAŞKAN OLACAK

DEV ANKET İSTANBUL BÜYÜKŞEHİRE HANGİSİ BAŞKAN OLACAK

DEV ANKET ; ADANA'YA HANGİSİ BAŞKAN OLACAK

DEV ANKET ; ADANA'YA HANGİSİ BAŞKAN OLACAK

DEV ANKET ; ANTALYA'YA HANGİSİ BAŞKAN OLACAK

DEV ANKET ; ANTALYA'YA HANGİSİ BAŞKAN OLACAK

DEV ANKET: ANKARA'YA HANGİSİ BAŞKAN OLACAK

DEV ANKET: ANKARA'YA HANGİSİ BAŞKAN OLACAK

İlgili Haberler