ÇOCUK TECAVÜZCÜSÜ CEZAEVİNDE ÖLÜ BULUNDU

ÇOCUK TECAVÜZCÜSÜ CEZAEVİNDE ÖLÜ BULUNDU

11 erkek çocuğuna cinsel istismarda bulduğu suçlamasıyla tutuklanan 56 yaşındaki Salih Bolat, cezaevinde ölü bulundu.

 

ADANA'da, 11 erkek çocuğuna cinsel istismarda bulduğu suçlamasıyla tutuklanan 56 yaşındaki Salih Bolat, cezaevinde ölü bulundu.

FAZLA YAŞAMAM DEMİŞTİ

Evine çağırdığı yaşları 8 ile 12 arasında değişen erkek çocuklarına cinsel istismarda bulunduğu ileri sürülen Salih Bolat, 26 Eylül'de gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusunda suçunu itiraf eden ve "Ben hastayım, cezaevinde fazla yaşamam, kendimi öldürürüm" diyen Bolat, mahkemece tutuklandı.

KOĞUŞUN BANYOSUNDA ASILI BULUNDU

Yargılaması süren Salih Bolat, dün akşam saatlerinde cezaevindeki koğuşun banyosunda fanilayla demir parmaklıklara asılı bulundu. İntihar ettiği değerlendirilen Bolat'ın cesedi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

OLAY NASIL ORTAYA ÇIKMIŞTI

Denizli Mahallesi'nde tek başına yaşayan Salih Bolat'ın evine erkek çocuklar getirip tecavüz ettiği ihbarı üzerine harekete geçti.

Yapılan takipte eve çok sayıda erkek çocuğunun girip çıktığı görüldü. Polis bunun üzerine araştırmayı derinleştirdiğinde, Bolat'ın motosiklete bindirme, Seyhan Baraj Gölü'nde çocuklara yüzme öğretme ve harçlık verme bahanesiyle kandırıp arkadaş olduğu ve daha sonra evine getirdiğini belirledi.

EVİNDE TECAVÜZ EDİP GÖRÜNTÜLERİNİ ÇEKMİŞ
 
Ayrıca eve geldikten sonra da çocuklara tecavüz ettiği, bunu da videoya çektiği tespit edildi. Bu tespitler üzerine evde erkek çocuklar olduğu sırada baskın yapıldı. Zanlı yakalanarak emniyete, çocuklar ise çocuk şube müdürlüğüne götürülmüştü.

ÇOK SAYIDA ÇOCUĞA TECAVÜZ ETMİŞ

Polis yaptığı araştırmada, Bolat'ın yaşları 9 ile 13 arasında değişen çok sayıda çocuğa tecavüz ettiğini belirledi. Çocukların aileleri de Bolat'tan şikayetçi oldu. Polis, Bolat'ın evindeki bilgisayara da el koydu. Bilgisayarı incelemeye alan polis şok oldu. 

BİLGİSAYARINDA KAYITLAR BULUNMUŞTU

Bilgisayarda yüzlerce çocuğun çıplak fotoğrafı ve cinsel ilişkiye girerken görüntüleri ortaya çıktı. Bolat'ın çocuklara tecavüz etmenin yanı sıra onları birbirleriyle ilişkiye zorlayıp izlediği ve videolarını çektirdiği ortaya çıktı. Bolat, polisteki ifadesinde suçlamaları kabul etti.

İlgili Haberler