ANTALYA'DA İLGİNÇ OLAY

ANTALYA'DA İLGİNÇ OLAY

Antalya'da bir bankadan 50 bin lira çektikten sonra evine gelen vatandaş hesabında 96 bin lira fazladan para olduğunu fark etti.Hayatının şaşkınlığını yaşayan Hüseyin Özer'in parayı bankaya geri götürdüğü öğrenildi

Antalya'da bir bankadan 50 bin lira çektikten sonra evine gelen vatandaş, hesabında 96 bin lira fazladan para olduğunu fark etti. Hayatının şaşkınlığını yaşayan PTT emeklisi Hüseyin Özer'in parayı bankaya geri götürdüğü öğrenildi.

Yeniçağ'ın haberine göre: PTT emeklisi Hüseyin Özer, sabah saatlerindeki Kepez ilçesi Ulus Mahallesi'ndeki özel bir banka şubesine giderek 50 bin lira kredi çekti. Masraflar düşüldükten sonra da 48 bin 175 lirayı alıp evine geldi. Cep telefonuna gelen iki mesaj üzerine internet bankacılığını kullanarak hesabını kontrol eden Özer, hesabında 96 bin lira fazla para olduğunu fark etti.Telefonla bankanın müşteri hizmetlerini arayan Özer, "Parayı siz yatırmışsınız, o sizin paranız, kullanabilirsiniz" karşılığını aldı. Özer, öğle saatlerinde krediyi çektiği şubeye giderek, banka müdürüyle görüştü. Personel hatasından kaynaklandığı anlaşılan işlem düzeltildi. 

"2 KEZ YATIRILMIŞ GÖRÜNDÜ"

Hüseyin Özer, "Kredi çekmek için sabah bankaya gittim. Görevli memur gerekli işlemleri yaptı. Kesintiler haricinde bana nakit olarak 48 bin 175 lira verdi. Parayı aldıktan sonra eve geldim. Bir süre sonra bankadan telefonuma mesaj geldi. Telefondan hesabıma baktığımda, 97 bin civarında para olduğunu gördüm. 2 kez 48 bin küsür lira hesabıma yatmış görünüyor. Bunun üzerine bankayı aradık. Oradan da 'Siz kendiniz yatırdığınız için kullanabilirsiniz' dediler. 

Bankaya gidip yetkiliyle görüştük. Personel hatası olduğunu söylediler. Parayı iade ettim. Bunun üzerine çekeceğim konut kredisinde bize yardımcı olma sözü verdiler. Paraya ihtiyacımız var ama  hakkımız olmayan parayı almayız" diye konuştu. 

KAYNAK: Yeniçağ


 

İlgili Haberler