ADANA'DA  İNANILMAZ OLAY; 5 YAŞINDA BABA KATİLİ

ADANA'DA İNANILMAZ OLAY; 5 YAŞINDA BABA KATİLİ

Televizyonlarda her türden zararlı diziler çocuklara izletilince ortaya böyle facialr çıkabiliyor. 5 yaşında çocuk baba katili oldu.

Adana’da 5 yaşındaki çocuk pompalı tüfekle babasını vurarak öldürdü. Olayın "hırsız-poliscilik" isimli oyun oynanırken yaşandığı belirtildi.

Olay, Adana'nın Çukurova ilçesinin Yurt mahallesinde meydana geldi. Ahmet Esen, akşam saatlerinde eve geldi. Evinin balkonda mangal yakan torna atölyesi sahibi Ahmet Esen, yanına gelen oğlu M.E. ile şakalaşmaya başladı.

Baba ile oğlu oyuncak silah ile "hırsız-polis" oynamaya başladı. Bir süre sonra da odadan aldığı pompalı tüfeği babasına doğrultup, "Hırsız, teslim ol" diye bağırdı. Tüfeğin boş olduğunu düşünen Ahmet Esen, iki elini havaya kaldırıp "Teslim oluyorum" dedi.

Oyuncak silahla başladıkları oyunu gerçek silahla sürdüren M.E., babasına doğrulttuğu tüfeğin tetiğine bastı. Ateş alan tüfekten çıkan saçmalar, Ahmet Esen’in boğazına isabet etti. Kanlar içinde yere düşen Ahmet Esen, olay yerinde hayatını kaybetti.

Silah sesini duyan eşi Fikriye Figen Esen balkona çıktığında kocasının kanlar içindeki cesediyle karşılaştı. Oynarken babasını vuran çocuk ise silahın ateşlenmesi sırasında teperek burnundan yaralandı. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin müdahalesi de Ahmet Esen’i hayata döndürmeye yetmedi.

Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılan Ahmet Esen’in cenazesi, yakınlarına teslim edildi. 

Kendi silahı ile hayatını kaybeden Ahmet Esen’in av merakı olduğunu belirten arkadaşları, "Kesinlikle dolu bırakmazdı. Nasıl böyle bir hata yaptığını anlayamadık" dediler.

haber.sol

İlgili Haberler