TRUMP MADONNA'YA 'İĞRENÇ' DEDİ TWİTER NEYİ TARTIŞTI

TRUMP MADONNA'YA 'İĞRENÇ' DEDİ TWİTER NEYİ TARTIŞTI

ABD'nin çiçeği burnunda başkanı vatandaşların alışık olmadığı üslubunu Modonna'ya kullanınca Türk vatandaşları bakın buna ne dedi ?

ABD seçimleri bitti ancak gerilim hala sürüyor. Ülke genelinde Trump'a yönelik tepkiler ve protesto gösterileri bitmek bilmiyor. Gösteriler arttıkça Trump'ın daha çok öfkeli açıklamalar yaptığı, hatta giderek sertleştiği de gözlerden kaçmıyor. 

ABD VATANDAŞLARI ALIŞIK DEĞİL 

ABD Vatandaşlarının alışık olmadıkları diyaloglarda giderek artıyor. Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın öfkelendiğinde kullandığı sözcükler kadar olmasa da Trump'ın tepkileri, alışık olmayan ABD vatandaşlarını şaşırtıyor.

Trump'ın öfkeli tepkisine muhatap olanlardan biri de dünyaca ünlü şarkıcı Madonna oldu. Dha'dan nafiz Albayrak'ın haberine göre, ABD'nin yeni Başkanı Donald Trump, başkent Washington'da geçtiğimiz hafta yapılan ‘Kadınlar Yürüyüşü’nde ‘Beyaz Saray’ı havaya uçurmayı düşündüm’ diyen ünlü şarkıcı Madonna ile ilgili olarak "O iğrenç biri. Söylediği şey ülkemiz adına utanç vericiydi. Kendisine zarar verdiğini düşünüyorum" diye konuştu. 

AYNI ŞEY TÜRKİYE'DE OLSAYDI TARTIŞMALARI

Bu haber Türkiye'ye ulaştıktan sonra, sosyal medyada hemen karşılaştırmalar yapılmaya başlandı. Bazı kullanıcılar bu gösteri yürüyüşü Türkiye'de Erdoğan'a karşı yapılsaydı ve bir sanatçı çıkıp "Erdoğan'ın sarayını havaya uçursaydım" sözlerini sarfetseydi ne olurdu ? soruları sordular. İşte ABD'de olup bitenler.

madonna-performance-washington-square-park.jpg

TRUMP SERT ÇIKTI; "0 İĞRENÇ BİRİ"

Trump, Fox News'ten Sean Hannity’nin ‘Madonna, Kadınlar Yürüyüşü’nde Beyaz Saray’ı havaya uçurmayı düşündüğünü söyledi. Obama Beyaz Saray’da iken bu sözleri ben söyleseydim neler olurdu?’ sorusuna verdiği yanıtta, ‘Açıkçası kendisi iğrenç biri. Bence kendine çok zarar verdi. Tüm davaya zarar verdi. Onun söyledikleri ülkemiz adına utanç vericiydi’ dedi.

Madonna, Trump’ın başkanlık yemin töreninin ardından yapılan ‘Kadılar Yürüyüşü’nde yaptığı konuşmada ‘Evet öfkeliyim. Evet, Beyaz Saray’ı havaya uçurmayı çok düşündüm. Ama biliyorum ki bu hiçbir şeyi değiştirmeyecek’ demişti.

İlgili Haberler