TRUMP'DAN DÜNYAYI ŞAŞIRTAN PUTİN AÇIKLAMASI

TRUMP'DAN DÜNYAYI ŞAŞIRTAN PUTİN AÇIKLAMASI

ABD'nin 35 Rus diplomatı, Rusya'nın başkanlık seçimlerine müdahale ettiği gerekçesiyle sınır dışı etme kararı almasının ardından Putin'in "Misilleme yapmayacağız" demesini Twitter hesabında yorumlayan Donald Trump

Obama yönetiminin giderayak Rusya'nın çok sayıda diplomatını sınırdışı etmesi ve Rusya'nın karşı hamleye hazırlanması, soğuk savaş günlerinin geri dönüşü olarak yorumlandı. Gerginliğin had safhaya geldiği, dünya piyasalarının yeni yıl tatiline rağmen hareketlenmesine neden olan gelişmede ilginç bir aşama daha kaydedildi.

BİR KEZ DAHA GÖKLERE ÇIKARDI

ABD'nin yeni başkanı olmak için gün sayan Donald Trump, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i bir kez daha övdü.

MİSİLLEME YAPMAYACAĞIZ

ABD'nin 35 Rus diplomatı, Rusya'nın başkanlık seçimlerine müdahale ettiği gerekçesiyle sınır dışı etme kararı almasının ardından Putin'in "Misilleme yapmayacağız" demesini Twitter hesabında yorumlayan Donald Trump, "Harika bir hareket. Onun çok zeki olduğunu hep biliyordum" dedi.

MİSİLLEME HAKKIMIZI KULLANMAYACAĞIZ

Putin, bugün yaptığı açıklamada  "Misilleme hakkımız var ama bu sorumsuz 'mutfak' diplomasisi seviyesine düşmeyeceğiz. ABD-Rusya ilişkilerinde adımlarımızı yeni başkan seçilen Donald Trump'ın politikaları uyarınca atacağız"  ifadelerini kullanmıştı.

YENİ FIRST LADY'İNİN BU FOTOĞRAFLARI ÇOK KONUŞULUYOR

11-052.jpg

twitter-009.jpg

face-begen.png
 
 

İlgili Haberler