Şanlıurfa'da akaryakıt istasyonu patladı

Şanlıurfa'da akaryakıt istasyonu patladı

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesi girişinde bir akaryakın istasyonunda meydana gelen büyük bir patlama çevrede yaşayanların büyük panik yaşamasının ardından ilçe kaymakamı açıklama yaptı.

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesindeki bir akaryakıt istasyonunda patlama meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.Patlamanın ardından çevrede yaşayanların büyük korku ve panik yaşadığı öğrenildi.

KAYMAKAM AÇIKLAMA YAPTI

Şanlıurfa'nın Bozova Kaymakamı Zekeriya Göker, ilçedeki bir akaryakıt istasyonunda patlama meydana geldiğini belirterek, çıkan yangının kontrol altına alındığını söyledi. Kaymakam Göker, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçe merkezinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda LPG sızıntısından meydana gelen patlamanın ardından yangın çıktığını söyledi.

DEHŞET  GÖRÜNTÜLERİ

ÇOK SAYIDA İTFAİYE VE SAĞLIK EKİBİ

Edinilen bilgiye göre patlama sonrası yangın, Şanlıurfa'nın Bozova ilçe girişindeki bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle akaryakıt istasyonunda patlama meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

İlgili Haberler