Osmaniye'de Ortaokulda Cinsel Organ Skandalı

Osmaniye'de Ortaokulda Cinsel Organ Skandalı

Osmaniye'de bir ortaokulda öğrenciler derste öğretmenlerinin cinsel içerikli video izleyip cinsel organı ile oynadığını gördüklerini iddia edince olay yargıya taşındı

Osmaniye'deki bir ortaokulda öğrenciler, öğretmenlerinin cinsel içerikli film izleyip cinsel organıyla oynadığını görünce durumu diğer öğretmenlere anlattı.

TUTUKSUZ YARGILANACAK

Mahkemeye sevk edilen öğretmen, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 4 Mayıs 2019 Cumartesi 10:55 Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde ki bir ortaokulda sınıfta öğrencilerin gözü önünde cinsel içerikli film izleyen öğretmen gözaltına alındı. Mahkemeye sevk edilen öğretmen, çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

SINIFTA CİNSEL ORGANIYLA OYNADI

Edinilen bilgiye göre olay, Şehit Harun Saltalı Ortaokulunda yaşandı. 56 yaşında ki öğretmen H.İ.Ö. Sınıfta ders esnasında bilgisayardan pornografik içerikli filmler izleyip cinsel organıyla oynadığına şahit olan öğrenciler, durumu diğer öğretmenlerine anlatınca rezalet ortaya çıktı.

10 AYRI ÖĞRENCİDEN İFADE ALINDI

Yapılan şikayet üzerine öğretmen H.İ.Ö. polis tarafından göz altına alındı. Olay ile ilgili soruşturma başlatan Kadirli Cumhuriyet Savcılığı 10 ayrı öğrencinin ve bazı öğretmenlerin ifadesini aldı.

TUTUKSUZ YARGILANMAK ÜZERE SERBEST BIRAKILDI

Pedagoglar eşliğinde ifade veren öğrenciler, öğretmen H.İ.Ö'nün sınıfta yaptıklarını bir bir anlattılar. İfadelerin ardından tutuklama istemi ile mahkemeye sevk edilen öğretmen H.İ.Ö. çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: İHA

İlgili Haberler