Osmaniye'de koca dehşeti 1 Ölü

Osmaniye'de koca dehşeti 1 Ölü

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde Hasan A adlı bir şahıs bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma sonrası Hürü A adlı eşini bıçak darbeleri ile öldürdü.

Hemen her gün bir başka kadının cinayete kurban gittiği ülkemizde son bir kadın daha eşi tarafından öldürüldü. Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde meydana gelen olayda, bir şahıs tartıştığı eşini bıçaklayarak öldürdü.

KOMŞULAR POLİSE HABER VERDİ

Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi'nde Hasan A. ( 61), evde oturduğu sırada eşi Hürü A. ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Hasan A. eline geçirdiği bıçakla eşini bıçakladı.

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Evden bağrışma sesleri duyan komşuları durumu hemen polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Hürü A.'nın hayatını kaybettiğini belirledi . Eşini bıçaklayarak öldüren Hasan A. ise polis tarafından gözaltına alındı. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Hürü A.'nın cenazesi Düziçi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

(Selçuk Şavran - İbrahim İmat/İHA)

İlgili Haberler