Okulda tacizi protesto eden öğrencilere ceza

Okulda tacizi protesto eden öğrencilere ceza

İstanbul Küçükçekmece Kadriye Moroğlu Lisesi’nde yaşanan tacize karşı okulda yaptıkları eylemin görüntüleri Türkiye'yi ayağa kaldırmış ancak yetkililerden herhangi bir açıklamanın gelmediği olayın ardından tacize karşı çıkan öğrencilerinde notla cezaland

Türkiye'de okullarda meydana gelen taciz olaylarına karşı devletin sessizliği yetmiyormuş gibi buna karşı çıkanlarında cezalandırıldığı iddia edildi. Mynet'in haberine göre olayın ayrıntıları şöyle

EYLEM YAPTILAR TÜRKİYE DUYDU

İstanbul Küçükçekmece Kadriye Moroğlu Lisesi’nde yaşanan tacize karşı eylem yaptıkları için disiplin cezası alan öğrencilere, karne gününde notları gereği hak ettikleri halde takdir ve teşekkür belgesi verilmediği iddia edildi.

TACİZİ PROETESTO ETTİLER DİYE

İlk ve ortaöğretim öğrencileri dün karnelerini alarak yarıyıl tatiline girdi. Türkiye’nin dört bir yanında milyonlarca öğrenci karnelerini alırken, Kadriye Moroğlu Lisesi'nde yaşanan tacize karşı seslerini yükseltip eylem yaptıkları için haklarında disiplin cezası verilen öğrencilere, iddiaya göre, notları dolayısıyla teşekkür veya takdir belgesi almaya hak kazanmalarına rağmen bu belgeler verilmedi.

BÖYLE PROTESTO ETMİŞLERDİ

TWİTTER HESABINDAN DUYURDU

Eyleme katılan lise öğrencilerinden C., Twitter hesabından yaptığı paylaşımda olayı duyururken, Eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş da konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Yarkadaş, “Okul yönetimi öğrencilere yönelik hasmane bir tutum içinde. Bu yanlıştan dönün” dedi.

YARKADAŞ'IN PAYLAŞIMI

666.jpg

DEV ANKET İSTANBUL BÜYÜKŞEHİRE HANGİSİ BAŞKAN OLACAK

DEV ANKET İSTANBUL BÜYÜKŞEHİRE HANGİSİ BAŞKAN OLACAK

İlgili Haberler