Kırgızistan'ı Ayağa Kaldıran Türk Okulunda Taciz iddiası

Kırgızistan'ı Ayağa Kaldıran Türk Okulunda Taciz iddiası

Tele 1'in ünlü gazeteci Erol Mütercimler'e dayandırdığı haberine göre Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te Milli Eğitime Bağlı Türk Okulu Müdürü Ö.A'nın 9 yaşında bir çocuğa taciz iddiası ülkeyi ayağa kaldırdı.


Bişkek’teki Türk okulunda tecavüz iddiası.. Tele 1'in haberine göre, Kırgızistan ayağa kalktı, Türkiye sessizce geri getirdi. İddia ile ilgili olarak ünlü gazeteci Erol Mütercimler sosyal Medya hesabından atrıntılı paylaşımda bulundu. Mütercimler Elçilik görevlisinin yakını olduğunu iddia ettiği okul müdürünün adınıda paylaştı.

9 YAŞINDA ÇOCUĞA

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Bişkek Türk okulunun müdürünün 9 yaşlarında bir çocuğa cinsel saldırı girişiminde bulunduğu iddia edildi.

Kırgızistan’da, MEB’e bağlı bir Türk okulunda müdürün bir çocuğa cinsel saldırıda bulunduğu iddia edildi. Okul müdürünün sessizce Türkiye’ye gönderildiği belirtiliyor.

OKULUN TANITIM VİDEOSUNU BÖYLE YAYINLAMIŞ

Kırgızistan’da, Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Bişkek Türk okulunun müdürünün 9 yaşlarında bir çocuğa cinsel saldırı girişiminde bulunduğu iddia edildi. Olayın Kırgızistan’da infiale neden olduğu ve okul müdürü Ömer A.’nın, Türkiye’ye geri gönderildiği de iddialar arasında yer aldı.

GEÇEN YIL OKULUN TANITIM VİDEOSUNU ÇEKİP YAYINLAMIŞ

İŞTE EROL MÜTERCİMLER'RİN O PAYLAŞIMI

mmmmmm.jpg

İlgili Haberler