MHP'li eski vekil canlı yayında isyan etti

MHP'li eski vekil canlı yayında isyan etti

MHP'nin eski Genel başkan yardımcısı, milletvekili ve eski ülkü ocakları başkanı Atilla kaya'dan Bahçeli'yi kızdıracak açıklama

Yapılan referandum sonuçlarına itirazlar bitmek bilmiyor. Erdoğan ve AKP cephesi en başından beri "Atı alan Üsküdar'ı geçti, Referandum bitti işimize bakalım " açıklamaları yapsada muhalefet kesimi referandum şaibesini gündemde tutmaya devam ediyor. Konuya ilşkin ilginç bir açıklamada MHP Milletvekilinden geldi.

SONUÇLAR MEŞRU DEĞİLDİR

MHP İstanbul Milletvekili Atila Kaya, KRT'de Çağlar Cilara'nın programına katıldı ve seçimlerde şaibe olduğu gerekçesiyle sonuçların meşru olmadığını söyledi.

KAMPANYA ADALETSİZ

Atila Kaya yaptığı açıklamada, "Kampanyanın kendisi son derece antidemokratik, adaletsiz, her türlü baskının uygulandığı bir süreç olarak yaşandı. Bunun en zirve yaptığı husus tam seçim günü sandıkların kapanmasına yakın bir saatte mühürsüz oyların geçerli sayılacağı yönünde YSK'nın aldığı karar. Başlı başına skandal" dedi.

BİN'E YAKIN SANDIK REZALETİ

Sandıktan hayır çıktığını söyleyen Kaya, izaha muhtaç hususların olduğunu söyleyerek, 1000'e yakın sandıktan sadece evet oyu çıktıĞını dile getirdi.

İlgili Haberler