MHP'li muhaliflerden flaş açıklama

MHP'li muhaliflerden flaş açıklama

MHP'li muhaliflerden Yusuf Halaçoğlu, CHP'ye geçecekleri yönünde medyada yer alan haberler üzerine bir açıklama geldi.

MHP'li muhaliflerden, birkaç gündür CHP'ye geçecekleri yönünde medyada çıkan haberler üzerine açıklama geldi. Devlet bahçeli'ye karşı Genel başkan adayı olan Ümit Özdağ ile birlikte hareket eden Eski MHP Mileltvekili Yusuf Halaçoğlu bir açıklama yaptı.

MHP’den ihraç edilen Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ ile CHP'ye geçecekleri iddialarını yalanladı. 

MÜMKÜN DEĞİL

Halaçoğlu, "CHP'ye geçmemizi ki bu mümkün değil, herhangi bir şekilde aklımızın ucundan bile geçmemiştir” dedi.
Halaçoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

AKP DESTEKÇİLERİNE GÖNDERME

"Yeni Şafak'ta Ümit hoca ile benim CHP'ye geçeceğimiz ve bununla ilgili görüşmeler yaptığımız haberi geçilmiş. Gerçekten bunları söyleyenler galiba herkesi kendileri gibi şahsiyetsiz sanıyorlar. Bırakın bizim CHP'ye geçmemizi ki bu mümkün değil, herhangi bir şekilde aklımızın ucundan bile geçmemiştir. 

BİZİ SEÇENLERE

Bizi seçenlere, biz başkaları gibi ihanet etmeyiz. Bunu parlamenter hukuk devletini savunan parti ilkelerimize sahip çıkarak ve ülke ve millet yararını her şeyin üstünde tutup partimiz yönetimine karşı dik durarak ispat ettik. Biz Türk milliyetçileri olarak birlik ve beraberlik içindeyiz. Kamu oyuna duyurulur.”

İlgili Haberler