Meral Akşener'den 13. Cumhurbaşkanı için iddialı açıklamalar

Meral Akşener'den 13. Cumhurbaşkanı için iddialı açıklamalar

İYİ Parti'nin, Millet İttifakı'nın, Cumhurbaşkanı adayı kim olacak? şeklinde gelen soruları değerlendiren Meral Akşener'den çok iddialı seçim sonucu tahmini.

Haberciniz sitesinde yer alan habere göre İYİ Parti Lideri Akşener, Akşener, Türkiye'nin iyi yönetilemediğini belirterek, şunları kaydetti: "Türkiye her geçen gün kaybediyor. Potansiyelini hayata geçirmek için, ihtiyacı olan her imkana sahip. Bu büyük ülkenin vatandaşları yokluğa ve yoksulluğa mahkum ediliyor. Bize dayatılan bu eğri düzeni kabul edemeyiz. İYİ Parti büyüdükçe, AK Parti ve küçük ortağının korkusu da büyüyor. Korku büyüdükçe, yalanlar, iftiralar da büyüyor. Ama çirkinlikler büyüdükçe, onlar hızla küçülüyor. Kimse merak etmesin. Türkiye'nin çözülemeyecek sorunu yok. Milletimizden yetkiyi alınca, demokrasiye, özgürlüğe, zenginliğe kavuşturacağız. İyileştirilmiş ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemle, ülkemizi yeniden düze çıkartacağız."

Akşener ayrıca bazı kesimlerin her yerde aynı soruyu sorduklarını belirterek, "İYİ Parti'nin, Millet İttifakı'nın, Cumhurbaşkanı adayı kim olacak?" diyorlar. Buradan, kendilerine açık ve net cevap vermek istiyorum: Rahat olun, stres yapmayın, kendinizi de çok yıpratmayın. Siz hiç merak etmeyin. Bizim cumhurbaşkanı adayımız, Türkiye Cumhuriyeti'nin 13'üncü cumhurbaşkanı olacak. Kesin bilgi, yayalım" dedi.