MEŞE ORMANINI BÖYLE KATLETTİLER

MEŞE ORMANINI BÖYLE KATLETTİLER

Tüm dünyayı etkileyen covit 19 virüsü insanları eve kapatınca talan fırsatçılarına gün doğdu. He rgün birbirine benzer gelen talan haberlerine Gebze Ovacık meşe ormanlarında bir yenisi eklendi. İşte Gebze'de yapılan genç meşe ormanı katliamının yürek yaka

Türkiye yaklaşık 2 aydır korona virüsü önlemleri uygulamaları yüzünden evlerinde yaşamaya çalışıyor. Çok az sayıda iş yeri normal faaliyetlerini sürdürürken yapılan bir çok haberde ülke genelinde inanılmaz orman katliamları yapıldığı haberleri geliyor. Bu görüntüler genel yayın yönetmenimiz tarafından Gebze ormanlarında çekildi.

TESADÜFEN FARK ETTİLER

Evinin yakınlarında yürüyüş yapan Genel Yayın yönetmenimiz Cuma Hikmet karşılaştığı bu manzara karşısında gözlerine inanamadı. Son günlerde çok konuşulan Orman Kiralama adı altında yapılan kaçak ağaç kesimi görüntüleri şok etti. Bölgede yaşayanların anlattıklarına göre görüntülerde yer alan ve onlarca genç meşe ağacını kesildiği arazi ormanın bir vatandaşa kiraladığı arazi.

YÜREK YAKAN GÖRÜNTÜLER

ORMAN İDARESİ BİLGİ VERMEDİ

Çevrede oturanlar bu olayı orman yetkililerine bildirdiklerini ve ormancıların gelip tutanak tuttuklarını söylüyorlar ancak ağaçları katleden kişiye yapılan tahsisin iptal edilip edilmediği konusunda aradığımız orman idaresinden bir yanıt alamadık.

İlgili Haberler