Kılıçdaroğlu'nun ' Yurt dışında paraları var 'iddiasında flaş gelişme

Kılıçdaroğlu'nun ' Yurt dışında paraları var 'iddiasında flaş gelişme

Erdoğan ve Kılıçdaroğlu arasından restleşmeye kadar giden "Yurt dışında paraları var "polemiği konusunda flaş gelişme

Erdoğan'ın "İddiasını ispatlasın makamı mı bırakırım" şeklinde açıklama yaptığı "Yurt dışında kendisinin ve ailesinin parası var" konusunda Kılıçdaroğlu'nun açıklama yapacağı öğrenildi.

GURUP TOPLANTISINDA AÇIKLAYACAK

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Erdoğan ve ailesinin yurt dışında parası olduğu iddiasına ilişkin yarın grup toplantısında Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklama yapacağını duyurdu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesinin yurt dışında parası olduğu iddiasına karşılık Cumhurbaşkanı "İspat ederse siyaseti bırakırım" demişti.

GÖZLER KILIÇDAROĞLU'NDA

Dikkatler Kılıçdaroğlu'na yönelirken CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'den açıklama geldi.  Özel, yarın grup toplantısında Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu konuya ilişkin açıklama yapacağını duyurdu.

"Yarın grup toplantısı var. Çıkacağız milletin önüne. Yarın Erdoğan'ı başka toplantı ile grubu maskelemek yerine otursun izlesin. Erdoğan'ın tek kuruş hesabı varsa. 

ÖNERGE VERDİK AKP REDDETTİ

Yurt dışındaki parası olanların araştırılmasını istedik. AKP oyları ile reddedildi. Biz başka türlü biz senin hesabın var mı yok mu öğrenemeyiz. Yarın bu konuda şüphe kalmayacak." dedi.

İŞTE TARİHİ AÇIKLAMA

cats-030.jpg

İlgili Haberler