Kılıçdaroğlu'nun çağrısına ilk destek TÜSİAD'dan

Kılıçdaroğlu'nun çağrısına ilk destek TÜSİAD'dan

Adalet yürüyüşünü Maltepe'de gerçekleştirilen muhteşem bir miting ile sonlandıran CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun burada yaptığı çağrıya ilk destek patronlardan geldi.

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Başkanı Erol Bilecik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul Maltepe’de gerçekleştirdiği Adalet Mitingi ile ilgili sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı.

KILIÇDAROĞLU ÇAĞRI YAPMIŞTI

Kılıçdaroğlu 24 gün süren Adalet yürüşünün sonunda gerçekleştirilen mitingde yaptığı konuşmada ülkede yaşayan tüm kesimlere çağrı yapmıştı. İktidarın Türkiye'yi korkuttuğunu bunda da başarılı olduğunu tekrar eden Kılıçdaroğlu, korkumuzu üzerimizden atmamız gerekiyor. Bu yürüyüş ilk adımdır. Artık devamı gelecektir" demişti. Sözlerine korkularını üstünden atmak zorunda olan meslek sahiplerini sayarken, içlerine patronları da eklemişti. Patronlardan yanıt geçikmedi. 

TÜRKİYE MERAK EDİYOR

Adalet yürüyüşü büyük bir başarı ile geçekleşti. Yürüyüşe ve sonunda yapılan mitinge destek çok büyük bir adalet beklentisi olduğunun ciddi bir kanıtı oldu. 

ESKİ SİYASETÇİ, İŞ ADAMI NASIL YORUMLADI

Yine de Türkiye'nin bir çok kesiminin üzerinde büyük bir korku olduğu belli oluyor. Bu nedenle iş dünyasının küçükte olsa böyle bir destek vermesi çok büyük bir gelişme olarak görülmelidir. u sözleri eski bir siyasetçi işadamı söylüyor. Ve şöyle sürdürüyor. Bunun arkası gelecektir. Başkanın kişisel hesabından verdiği bu deteğe TÜSİAD'ın kısa bir süre sonra resmi desteğininde geleceğine inanıyorum" dedi

TÜSİAD BAŞKANINDAN ÇOK İNCE MESAJ

Bilecik, “Çok sade, çok net ve çok masum. Üstelik küçük harflerle ifade edildiğinde daha etkili… Siyasi parti gözetmeksizin herkese #adalet” diye yazdı.

3-170.jpg

İlgili Haberler