İzmir ve Manisa'dan  peş peşe deprem paniği

İzmir ve Manisa'dan peş peşe deprem paniği

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan bilgilere göre önce Manisa'nın Akhisar ilçesinde 4.3, ardından 1 dakika sonra İzmir'in Menemen ilçesinde 3.9 büyüklüğün meydana gelen 2 ayrı deprem çevrede korku ve panik


 Manisa'nın Akhisar ilçesinde saat 06.15'te 3.9 büyüklüğünde deprem oldu. Saatler 06.16'yı gösterdiğinde ise İzmir Menemen'de 3.9 büyüklüğünde yer sarsıntısı kaydedildi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan bilgiye göre, Manisa’nın Akhisar ilçesinde saat 06.15’de yerin 11.4 km derinliğinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Manisa ve çevre illerde hissedildi.

1 DAKİKA SONRA İZMİR DE 3.9 İLE SALLANDI

İzmir’in Menemen ilçesinde saat 06.16’da yerin 4.7 km derinliğinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İzmir ve çevresinde hissedildi.

MARMARİS'TE DEPREM ANI KAMERADA

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM

Manisa'nın ardından İzmir’in Menemen ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonrası vatandaşlar sosyal medyadan paylaşımlarda bulunurken 'deprem' etiketi kısa sürede gündem oldu.

İlgili Haberler