İzmir ve Aydın'ı ayağa kaldıran kayıp kızlar

İzmir ve Aydın'ı ayağa kaldıran kayıp kızlar

İzmir ve Aydın'da biri 18 diğeri 15 yaşında olan Elif Yalçıntürk ve Pınar Ezgi'den 2 gündür haber alamayan aileleri vatandaşlardan yardım istediler.

Son aylarda çok sık yaşanan çocuk ve genç kayıp olaylarına İzmir ve Aydın'dan 2 kayıp daha eklendi. Aydın’dan Elif Yalçıntürk, İzmir Tire’den de Pınar Ezgi günlerdir kayıp. 

BİRİ 18 DİĞERİ 15 YAŞINDA

Biri 18, diğeri 15 yaşında olan iki genç kız için emniyet alarma geçti. Tedirgin bekleyişi süren aileler, “Hayatlarından endişe ediyoruz. Ne olur duyarlı vatandaşlar da bize yardımcı olsun” dedi.

EMNİYET ALARMDA

Aydın’da Elif Yalçıntürk, İzmir Tire’de Pınar Ezgi günlerdir kayıp. Biri 18, diğeri 15 yaşında olan iki genç kız için emniyet alarma geçti. Tedirgin bekleyişi süren aileler, “Hayatlarından endişe ediyoruz. Ne olur duyarlı vatandaşlar da bize yardımcı olsun” dedi. Yeniasır gazetesinde yer alan haber şöyle

2 GÜNDÜR HABER YOK

Aydın'ın Germencik ilçesinde yaşayan 18 yaşındaki Elif Yalçıntürk'ten 3, İzmir'in Tire ilçesinde yaşayan 15 yaşındaki Pınar Ezgi'den de 2 gündür haber alınamıyor.

Kayıp genç kızlar için güvenlik güçleri alarma geçerken, ailelerin tedirgin bekleyişi sürüyor.

"ÇOK KORKUYORUZ"

Aydın'ın Germencik ilçesinde yaşayan 18 yaşındaki Elif Yalçıntürk'ten 3 gündür haber alınamıyor. Ortaklar Mahallesi'nde ailesiyle birlikte kaldığı evden gece yarısı ayrılan Elif Yalçıntürk, kayıplara karıştı.

KAÇIRILDIYSA

Kızlarının hayatından endişe eden aile, polise kayıp başvurusunda bulundu. Kardeşine bir an önce kavuşmayı istediğini söyleyen abla Nihal Yalçıntürk, "Kardeşim kendi isteğiyle gittiyse geri gelmesini istiyoruz. Ama kaçırıldıysa görenler ve duyanlar emniyete ya da bize haber versin. Çok korkuyoruz" dedi.

1-290.jpg

OKULA GİDİYORUM DİYE ÇIKMIŞ

Tire'de özel bir lisede okuyan ve iki gün önce dedesi Kadir Ezgi'nin evinden "okula gidiyorum" diyerek ayrılan Pınar Ezgi'den (15) bir daha haber alınamadı. Polis ve jandarma arama başlatırken, baba Selim Ezgi evleri ilçe merkezinden uzak olduğu için kızının pazartesi günü dedesinde kaldığını belirterek, "Kızıma bir şey olacak diye çok korkuyorum. Görenler insaniyet namına haber versin" dedi.

İlgili Haberler