İstanbul'da lüks araç içerisinde cinsel organından vurdular

İstanbul'da lüks araç içerisinde cinsel organından vurdular

Avcılar D-100 Kara yolunda seyreden lüks bir acın önü kesilerek sürücüsü cinsel organı ve kasığından 2 kurşunla vuruldu.

İstanbul E-5 Karayolunda bu sabah erken saatlerde lüks aracında saldırıya uğrayan Mustafa A.'nın kayın biraderi tarafından cinsel organından vurulduğu ortaya çıktı. Uzun süre trafiğin kilitlenmesine neden olayın ayrıntıları şaşırttı.

ABLALARINA BOŞANMA DAVASI AÇTIĞI İÇİN

D-100 Karayolu Avcılar mevkiinde bu sabah lüks bir otomobil içerisinde eniştesi Mustafa A.’yı vuran kayınbiraderlerden biri yakalandı. Cinsel organından vurulan Mustafa A., hastaneye kaldırılarak tedaviye alınırken saldırının aldatma sebebiyle gerçekleştiği iddia edildi.

ÖNCE TARTIŞTILAR

D-100 Karayolu üzerinde dehşet dolu anların yaşanmasına neden olan saldırıda bir otomobilin önü 2 araç tarafından kesildi. Araçlardan inen 3 kişi kısa süre konuştuğu sürücüye ateş ettikten sonra kaçtı. Saldırıda cinsel organından ve kasığından yaralandığı belirlenen Mustafa A., hastaneye kaldırıldı. Mustafa A’nın hayati tehlikesinin olmadığı bildirilirken, Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. 

KART DOLANDIRICILIĞINDAN KAYDI VARMIŞ

E-5teki silahlı saldırıda korkunç detay Cinsel organından vurmuşlar
Araştırmalarda, daha önce kart dolandırıcılığından suç kaydı olan Mustafa A.'yı vuranların kayınbiraderleri olduğu belirlendi. Polis ekipleri kameralardan belirlenen S.T., U.Ç.T.'yi yakalamak için çalışma başlattı. 
BİRİ YAKALANDI

Yapılan operasyonda saldırıyı gerçekleştirenlerden biri silahıyla birlikte yakalandı. Saldırının aldatma iddiası sebebiyle gerçekleştiği öne sürüldü. İddiaya göre; Mustafa A. aldattığı eşinden boşanmak istedi. Eşi durumu kardeşlerine anlatınca saldırı gerçekleşti.

İlgili Haberler