İstanbul'da dev operasyon; Giriş çıkışlar kapatıldı

İstanbul'da dev operasyon; Giriş çıkışlar kapatıldı

Kurt Kapanı 5 adı verilen operasyon kapsamında kente giriş ve çıkış noktalarının kapatıldığı duyuruldu.

İstanbul'da nedeni açıklanmayan büyük bir operasyon başlatıldı. % bin polisin görevlendirildiği operasyon öncesi kent giriş çıkışlarının tutulduğu öğrenildi. Operasyonun son günlerde ortaya atılan ve AKP'li yazar Abdülkadir Selvi'nin gündeme getirdiği yeni bir darbe girişimi oalcak iddiaları ile ilgili olup olmadığı bilinemiyor.

5 BİN POLİSLE OPERASYON

Operasyon kapsamında kente giriş ve çıkış noktalarının kapatıldığı duyuruldu.

"Kurt Kapanı 5" adı verilen operasyon kapsamında kent genelinde üst araması, araç araması ve kimlik kontrollerinin yapıldığı aktarıldı.

73 ÖĞRETMEN GÖZALTINDA

Öte yandan yine İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri 'FETÖ' ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle açığa alınan Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı çalışan okul müdürü, müdür yardımcısı ve öğretmenlere yönelik sabah saatlerinde operasyon düzenledi.

Hakkında yakalama kararı bulunan 100 öğretmenden 73'ü gözaltına alındı. Gözaltına alınan 73 kişi Vatan Caddesi'ndeki Güvenlik Şube Müdürlüğüne götürüldü.

27 ÖĞRETMEN FİRARİ

Hakkında yakalama kararı bulunan şüphelilerin hepsinin 'Bylock' kullandığı öne sürüldü. 27 ögretmenin ise yakalanması için polis ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

İlgili Haberler