İstanbul metrosunda dehşet

İstanbul metrosunda dehşet

İstanbul, Osmanbey metrosunda bir kadının raylar üzerine düşmesi sonucu feci şekilde hayatını kaybetmesi sonrası bir çok metro seferinin iptal edildiği duyuruldu.

İstanbul, Osmanbey metrosunda raylara düşen kişinin hayatını kaybetmesi nedeniyle, M2 Osmanbey- Yenikapı hattında seferler iptal edildi. Habertürk'ün DHA'ya dayandırdığı habere göre, sağlık, polis ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Yapılan incelemede metronun altında kalan kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

Polis, olayın intihar mı yoksa kaza mı olduğu yönündeki incelemesini sürdürüyor.

NEDENİ BİLİNEMİYOR

Olay saat 07.30 sularında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Osmanbey Metrosu Yenikapı istikametine henüz bilinmeyen bir nedenle bir kişi düştü. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk belirlemede şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. M2 Osmanbey-Yenikapı hattında seferler geçici olarak durduruldu.

YAZILI AÇIKLAMA

Konu ile ilgili Metro İstanbul tarafından yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Sayın Yolcularımız, M2 Yenikapı- Hacıosman Metro Hattında Osmanbey İstasyonu peron 2 geçici bir süre işletmeye kapatılmıştır. Osmanbey- Taksim arasında İETT Otobüsleri ile ring seferi yapılmaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz".

İlgili Haberler