Emrah Serbes kazasında arkadaşının ifadesi de yalan çıktı

Emrah Serbes kazasında arkadaşının ifadesi de yalan çıktı

Ailenin yola çıkarken güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerinde aracın lambalarının yandığı görülüyor.

Yazar Emrah Serbes'in olaydan 6 gün sonra bir itiraf mektubuyla sorumluluğu üstlendiği ölümlü kazanın ardından 'Direksiyonda ben vardım' diyerek Serbes'in suçunu üstlenen arkadaşı Kenan Doğru'nun, çarptıkları aracın arka lambalarının silik olduğu yönündeki iddiası da yalan çıktı

İzmir - Aydın Otoyolu'nda,  59 yaşındaki Ayhan Özçelik ve 16 yaşındaki kızı Zeynep Özçelik'in yaşamlarını yitirdiği kazaya kendisinin kullandığı aracın neden olduğunu itiraf ederek, teslim olan 'Behzat Ç.'nin senaristi, yazar Emrah Serbes'in (üstte solda) yanındaki arkadaşı Kenan Doğru'nun (üstte sağda) ifadesindeki "Çarptığımız aracın arka lambaları silikti" iddiasının gerçek olmadığı ortaya çıktı.

Ailenin yola çıkarken güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerinde aracın lambalarının yandığı görülüyor. (üstte)

ARKADAN ÇARPMA SONUCU SAVRULDULAR


İzmir- Aydın Otoyolu Torbalı Kavşağı yakınlarında 22 Eylül'de meydana gelen kazada İzmir'den Aydın yönüne giden Ayhan Özçelik yönetimindeki 35 TV 9335 plakalı otomobile, Emrah Serbes yönetimindeki 34 NT 5005 plakalı otomobil arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan Özçelik'in kullandığı otomobil taklalar attı.

Kazayı gören diğer sürücülerin durumu bildirmesi üzerine gelen sağlık ekipleri, sürücü Ayhan Özçelik ve kızı Zeynep Özçelik'in hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada ağır yaralanan anne Nilgün Özçelik ise Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
 
ANNE HALEN YOĞUN BAKIMDA 


Yolda kalbi duran ve yapılan müdahalelerle hayata döndürülen Nilgün Özçelik, Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Burada tedaviye alınan ve yoğun bakıma alınan kadının hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Kazada yaşamını yitiren baba ve kızının cansız bedenleri, Manisa'nın Soma İlçesi'nde toprağa verildi.

Kazadan 6 gün sonra ise 'Behzat Ç.'nin senaristi, yazar Emrah Serbes, sosyal medya üzerinden kazada sürücünün kendisi olduğunu ve arkadaşı Kenan Doğru'nun üstlendiğini söyledi. Adliyeye giderek teslim olan Emrah Serbes, tutuklanırken, kazadan sonra tutuklanan Kenan Doğru ise serbest bırakıldı. 

İlgili Haberler