DEHŞET GÖRÜNTÜLERİİstanbul'da takside kanlı infaz

DEHŞET GÖRÜNTÜLERİİstanbul'da takside kanlı infaz

İstanbul'da uygulamadan müşteri alan Turkuaz Taksici Nihat Elçi'ye müşterisinin arkasından başına ateş etmesi saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Hemen hergün dehşet verici bir olayın yaşandığı İstanbul'da yeni uygulanmaya başlayan "Turkuaz Taksi" uygulaması ile aracına müşteri alan taksici Nihat Elçi'ye müşterisi arkadan ateş etti. Olay taksinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

UYGULAMA İLE ALDI

Dehşet verici olay, Terazidere Mahallesi Çiftehavuzlar Caddesi’nde saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Mynet'in haberine göre ,İddiaya göre, turkuaz taksi sürücüsü Nihat Elçi, Beşiktaş’tan taksi uygulaması üzerinden aldığı bir yolcuyu Bayrampaşa’ya getirdi. Burada şüpheli şahıs müşteri kılığında Elçi’nin arabasına bindi.


HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Araçla bir süre yolculuk yaptıktan sonra silahını çıkaran şüpheli şahıs, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı taksi şoförü Elçi’nin başına ateş etti. Olayın ardından şüpheli olay yerinden hızla uzaklaştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan taksi şoförünü çevredeki bir özel hastaneye kaldırdı. Yapılan müdahalenin ardından yoğun bakım ünitesine alınan Elçi’nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

POLİS HER YERDE ŞÜPHELİYİ ARIYOR

İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri olay yerine gelerek incelemelerini gerçekleştirdi. Bayrampaşa Asayiş Büro Amirliği ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri olay yerinden kaçan şüpheli şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

DEHŞET DOLU ANLAR KAMERADA
Araç kamerasına yansıyan görüntülerde müşteri kılığındaki şüpheli şahıs aracın arka koltuğunda otururken bir anda silahını çıkartarak taksi sürücüsünün başına ateş ediyor. Taksi sürücüsü Nihat Elçi kanlar içerisinde kalırken şüpheli şahıs aracın ön kısmına eğilerek bir şeyler arıyor. Daha sonra araçtan inen şüpheli hızla olay yerinden uzaklaşıyor. 
(Kaynak İHA)

İlgili Haberler