Bursa'da genç hemşirenin korkunç ölümü

Bursa'da genç hemşirenin korkunç ölümü

Bursa'da bir devlet hastanesinin kadın doğum bölümünde görev yapan Elvan İçin Yıldırım ilçesi Erikli mahallesinde bir apartmanın 5. kat camından aşağı düşerek feci şekilde can verdi.

Bursa'da bir devlet hastanesinde kadın doğum bölümünde hemşirelik yapan 32 yaşındaki Elvan İçin, bunalıma girip 5. kattan kendini boşluğa bırakarak yaşamına son verdi.

Bursa'da bunalıma girip 5. kattan kendini boşluğa bırakan genç hemşire kurtarılamadı.

SİGARA İÇMEK İÇİN CAMA ÇIKTI

Edinilen bilgiye göre, olay Yıldırım İlçesi, Erikli Mahallesi, Eflak Caddesi üzerinde bulunan 5. katlı bir apartmanın en üst katında meydana geldi. İddiaya göre Bursa'da bir devlet hastanesinde kadın doğum bölümünde hemşirelik yapan 32 yaşındaki Elvan İçin, sabah saat 05.00 sularında arkadaşlarıyla otururken sigara içmek için cama çıktı.

NEDENİ SIR KALDI

5'İNCİ KATTAN ZEMİNE ÇAKILDI

Camadan kendini boşluğa bırakan genç kadın 5'inci kattan zemine çakıldı. Arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından genç hemşireyi Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Elvan İçin hayatını kaybetti. Olay yerine gelen polis ekipleri, İçin'in arkadaşlarını ifadelerine başvurmak üzere polis merkezine götürürken, olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Öte yandan, Elvan İçin'in 2012 yılında memuriyete başladığı, 2014 yılından itibaren de Bursa'da bir devlet hastanesinde görev yaptığı öğrenildi.

DEV ANKET ; BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE HANGİSİ BAŞKAN OLACAK

DEV ANKET ; BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE HANGİSİ BAŞKAN OLACAK

İlgili Haberler