Baykal ve Halk TV hakkında bomba haber

Baykal ve Halk TV hakkında bomba haber

Son günlerde yine çok ilginç çıkışları ile gündemde kalmayı başaran Eski CHP Lideri Deniz Baykal ile ilgili yine çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı.

 

Uçankuş'ta yer alan bir habere göre Baykal'ın kurucusu ve imtiyaz sahibi olduğu Halk TV'yi 30 milyon liraya satışa çıkardığı iddia edildi.

NEDEN VE KİME SATILACAK ?

Bilindiği üzere Halk TV son dönemde AKP'ye karşı muhalif yayın yapan tek kanal olarak mücadele ediyordu. Haber doğruysa Halk TV'nin kime nasıl satılacağı büyük merak konusu haline geldi. Böyle bir dönemde Deniz Baykal'ın ksnslı neden satmak istediği ise ayrı bir tasrtışma konusu olacak.

AKP MEDYASI NASIL DUYURDU

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, kurucusu ve imtiyaz sahibi olduğu Halk TV'yi 30 milyon lira bedelle satışa çıkardı.

SKANDAL İDDİALAR

CHP'nin yayın organı olarak bilinen Halk TV, son günlerde başında bulunan Hakan Aygün kaynaklı skandal iddialar nedeniyle kamuoyunda ve parti içinde tartışmalı hale gelmiş, kanalın yönetimi ve gelir kaynakları üzerinden karşılıklı sert suçlamalar birbirini izlemişti.

BAYKAL SATIŞA ÇIKARDI

?Uçankuş'un haberine göre, Halk TV ile ilgili iddiaların ardından kanalın kurucusu olan CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal sahibi olduğu Halk TV'yi satışa çıkardı. Baykal'ın televizyon kanalı için 30 milyon lira istediği belirtildi.

FETÖ REKLAMLARI VE FETÖ'CÜLERİN ÇIKTIĞI BİR KANALA DÖNÜŞMÜŞTÜ

CHP'nin kanalı olarak kurulan Halk TV, 17-25 Aralık darbe sürecinden itibaren FETÖ'nün gazetesinin reklamlarının yayınlandığı, FETÖ'ye yakın isimlerin ekranlarda konuk olarak alındığı bir yayın organı haline gelmişti.

İlgili Haberler