BARBAROS ŞANSAL'A LİNÇ GİRİŞİMİ

BARBAROS ŞANSAL'A LİNÇ GİRİŞİMİ

Reina saldırısı ardından Erdoğan yaptığı açıklamada "Kaos" yaratmak istiyorlar " demişti. Şimdi herkes yüksek güvenlikli aprona girip linç girişiminde bulunan bu kişilerin kimin yardımı ile "kaos" yarattıklarını anlamaya çalışıyor.

Reina saldırısına tepki vermek isterken ağzından çıkanı kulağı duymayan ünlü modacı Barbaros Şansal'a,demokrasi ve hukuk tanımayan ve kimin tarafından desteklenerek yüksek güvenlikli aprona girerek saldıran gurup linç etmek istedi. Erdoğan'ın kaos ortamı yaratmak istiyorlar sözlerini kanıtlar cinsinden olayın ayrıntıları DHA'ya göre şöyle gelişti.

GÖZALTINA ALINDI

Modacı Barbaros Şansal, sosyal medyadaki paylaşımları dolayısıyla KKTC’den sınır dışı edildi. Gece saatlerinde Türkiye'ye gelen Şansal, uçaktan inerken apronda saldırıya uğradı. Saldırgan grubun elinden güçlükle kurtarılan Şansal, gözaltına alındı.
KKTC'den sosyal medyadaki paylaşımları sonrası sınır dışı edilen Modacı Barbaros Şansal, Atatürk Havalimanı apronunda saldırıya uğradı.

KIBRIS'TAN SINIR DIŞI EDİLMİŞTİ

Şansal, THY'nin tarifeli seferiyle dün saat 22:30 sıralarında Ercan Havalimanı'ndan İstanbul Atatürk Havalimanı'na geldi

Barbaros Şansal'ın bindiği uçağın havalimanına inmesinin ardından çok sayıda kişi uçağın altında bekledi. Polis eşliğinde uçaktan indirilen Şansal saldırıya uğradı. Aprondaki saldırı anı cep telefonuyla görüntülendi.

Görüntürde Şansal'ın yere düştüğü ve darp edildiği görülüyor. Polis, saldırganlar engel olmaya çalıştı.

Terörle mücadele ekipleri Şansal'ı araca bindirip özel bir kapıdan çıkardı. Sonra sağlık muayesinden geçirilen Şansal Vatan Emniyet müdürlüğüne götürüldü.

GÖRÜNTÜLERDE 50'YE YAKIN KİŞİDEN 8 KİŞİNİN İFADESİ ALINDI

SOSYAL medyada yaptığı paylaşımlar nedeniyle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden dün gece sınır dışı edilen ve getirildiği Atatürk Havalimanı apronunda saldırıya uğrayan Barbaros Şansal olayı ile ilgili olarak 8 kişinin ifadesi alındı.

APRONA NASIL GİRDİLER

Edinilen bilgiye göre, Modacı Barbaros Şansal, KKTC’den sınır dışı edildikten sonra THY ait uçakla dün gece 22.30’da İstanbul’a geldi. Modacı, polis eşliğinde uçaktan indirildikten sonra apronda bir anda saldırıya uğradı. Yolcuların ve uçak altında bazı personelin linç girişimine uğrayan Şansal’ı polis ekipleri kurtardı.

Bu arada Barbaros Şansal, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürülürken, olaya karıştığı belirlenen 8 kişinin de Atatürk Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü’ne ifadeleri alındı.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı