Antalyalı kadın sevgilisini başka kadınla basınca arabasını parçaladı

Antalyalı kadın sevgilisini başka kadınla basınca arabasını parçaladı

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde kredi ile lüks araç aldığı sevgilisini başka kadınla bastığını iddia eden kadın sinir krizi geçirip arabasını böyle parçaladı.

Antalyalı genç bir kadın, Konyaaltında taksiyle gittiği sitede erkek arkadaşını başka bir kadınla bastı iddiası ile parkyerinde duran aracını parçaladı. Hürriyetin haberine göre sevgilisine kredi ile lüks araç alan genç kadın olay sonrası sinir krizi geçirdi

EVDE BAŞKA BİR KADINLA YAKALADI

İlginç olay Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde meydana geldi. Eve baskın yapan B., gittiği evde başka bir kadınla yakaladığı erkek arkadaşıyla tartıştıktan sonra taksiyle Muratpaşa İlçesi İsmet Gökşen Mahallesi’ne döndü. Erkek arkadaşı tarafından caddeye park edilmiş olan aracı eline aldığı taşla parçalamaya başlayan B.’yi çevredeki esnaflar zorlukla sakinleştirdi. 

AMBULANS ÇAĞRILDI

Ellerinde derin kesikler oluşan B. için olay yerine 112 ekipleri çağrıldı. B., tedavi için hastaneye kaldırıldı.Olayın tanığı olan taksici Hürriyet muhabirine şu bilgileri verdi:

TAKSİYLE BASKINA GİTTİ

“Genç kadınla önce Arapsuyu’ndaki bir daireye gittik. Burada sesleri duyunca ben de yukarı çıktım. Başka bir kadınla yakalanan adam B.’yi dövüyordu. Sonra kadın Şirinyalı Mahallesi’ne gitmek istediğini söyledi.

 

670x335-2-001.jpg

KREDİYLE ERKEK ARKADAŞINA ARABA ALMIŞ

Burada Ankara plakalı bir aracı aramaya başladı. Aracı krediyle erkek arkadaşına almış ancak kendisi kullanmıyormuş. Hırsla arabayı parçalamaya başladı. Aracın bütün camlarını kırdı. Bu sırada elleri de kesilmiş. Biz de olaya çok şaşırdık ve üzüldük.”

İlgili Haberler