Antalyalı kadın çalışan çıldırdı yol trafiğe kapandı

Antalyalı kadın çalışan çıldırdı yol trafiğe kapandı

Antalya'da alkollü olduğu düşünülen bir kadın çalıştığı iş yerinin eşyalarını balkondan yola attı.

Antalya'da, sinir krizi geçiren Müge Aytürk, çalıştığı işyerine ait ofisin balkonundan eşyaları, caddeye attı. Alkollü olduğu ve sinir krizi geçirdiği belirtilen Aytürk, işyerinin kapısını kırarak içeri giren polisler tarafından etkisiz hale getirildi.

POLİS KAPIYI KRARAK GİRDİ.

Olay, saat 20.30 sıralarında Muratpaşa İlçesi'nde yaşandı. Petrol ürünleri satışı yapan bir şirkete ait apartman dairesindeki işyerinden gelen gürültü üzerine bina sakinleri ofisi kontrol etmek istedi. Vatandaşlar balkonda elinde tekli koltukla bekleyen kişiyi fark etti.

VATANDAŞLAR POLİS ÇAĞIRDI

Kadının koltuğu yola atacağını tahmin eden vatandaşlar, durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri caddeyi güvenlik amaçlı trafiğe kapattı. Ekipleri gören şahıs önce koltuğu sonra da ofisteki yazar kasa, erkek ayakkabıları, ikili koltuk, bilgisayar monitörü, mutfak eşyaları ve bira şişelerini fırlatmaya başladı. Binanın önündeki cadde, araç ve yaya trafiğine kapatıldı. 

KAPIYI İÇERİDEN KİLİTLEMİŞ

Dairenin kapısı kilitli olduğu için ofise giremeyen polis, itfaiyeden destek istedi. Yaklaşık 2 saatlik çabanın ardından kapıyı kırarak içeri giren polisler ofis çalışanını gözaltına aldı. Ekip aracına bindirilen kadın, hastanedeki müdahaleden sonra ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

TEMİZLİK YAPILIP YOL ULAŞIMA AÇILDI

Yola atılan ofis eşyalarının belediye temizlik görevlilerince toplanmasından sonra cadde yeniden trafiğe açıldı.

İlgili Haberler