Antalya'da kar çilesi başladı

Antalya'da kar çilesi başladı

Antalya günlerdir mücadele ettiği hortum ve fırtına felaketinin ardından bu kezde Akseki ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı yüzünden yaşanan olumsuzlukların çilesine mahkum oldu.

Antalya'da meydana gelen hortum ve fırtına felaketinin ardından bu kez Akseki ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı hayatı adeta durma noktasına getirdi. Araçlar yollarda kalırken, onlarca kaza meydana geldi.

ÇOK SAYIDA KAZA MEYDANA GELDİ

Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolunda kar yağışı nedeniyle ulaşımda güçlük yaşanıyor. Akseki ilçesi Kumluboğaz mevkiinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda çok sayıda zincirleme kaza meydana geldi.

YOLDA KALANLARA YARDIM ÇALIŞMASI

Emniyet ve jandarma ekipleri bölgede teyakkuza geçerek, yolda kalan vatandaşlara yardım çalışması başlattı. Kar yağışı ve kazalar nedeniyle karayolu yaklaşık 2 saat trafiğe kapalı kalırken, polis ve jandarma ekipleri yola zincirsiz çıkan sürücülerin geçişine izin vermedi.

Ekipler, tır ve kamyon dışındaki araçların seyretmesine de engel oldu. Akseki'de yoğun kar yağışı nedeniyle yüksek rakımlı çok sayıda mahallenin de yollarının kapandığı öğrenildi.

KAR ÇİLESİ GÖRÜNTÜLERİ

İlgili Haberler