Antalya'da 7 kişilik aile araçları ile şarampole uçtu

Antalya'da 7 kişilik aile araçları ile şarampole uçtu

Antalya Belek'te içerisinde 7 kişinin bulunduğu Lütfü Gökkaya yönetiminde araç şarampole devrildi.

Antalya’nın Kemer ilçesinde 7 kişilik ailenin içinde bulunduğu otomobil, 15 metrelik şarampole yuvarlandı. Kazada 3’ü çocuk 6 kişi yaralandı.Milliyet'in haberine göre yaralılardan 2'sinin durumu ağır.

ARAÇTA 7 KİŞİ VARDI

Kemer-Kumluca karayolunun Göynük Mahallesi yakınlarında bu gün saat 17.30 sularında meydana gelen kazada, Lütfi Gökkaya yönetimindeki 07 ART 61 plakalı otomobil Serik’e bağlı Belek turizm merkezinden Çamyuva Mahallesi’nde kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. 

SÜRÜCÜ DIŞINDA HERKES YARALI

Kazada sürücünün eşi Ayşe Gökkaya, 3 ve 4 yaşlarındaki kızları Elif ve Melisa Gökkaya, annesi Elif Küçük, kayınvalidesi Yelena Kurapova ve küçük kızı Nadia Kurapova yaralanırken, sürücü ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. 

HASTANEDE TEDAVİ ALTINA ALINDILAR

Yaralılar itfaiye, acil kurtarma ve 112 ekiplerince araçtan çıkararak Kemer’deki Devlet, Özel Yaşam ve Özel Anadolu hastanelerine kaldırıldı. Kemer Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Elif Küçük ve Anadolu Hastanesi’ne kaldırılan Yelena Kurapova’nın sağlık durumlarının ciddi olduğu ve Antalya’daki hastanelere sevk edileceği öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

kemerde-sarampole-uc-48dd4c339303a7376d98.jpg

 

İlgili Haberler