Antalya'da 3 yaşında minik Arda'nın feci ölümü

Antalya'da 3 yaşında minik Arda'nın feci ölümü

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde seyyar satıcı Hayri E kamyonu ile satış yaptıktan sonra görme engeli dedesi ile birlikte olan 3 yaşındaki oğlu Arda Ay kamyonla duvar arasında sıkıştırdı.

Trafik kazalarında en büyük kusur payı insan hatasından kaynaklanıyor. Bir babanın yaşayabileceği en büyük acı ise kendi hatası yüzünden evladının hayatını kaybetmesi. Acı Olay Antalya'nın Gazipaşa İlçesinde yaşandı

ÇOK ACI BİR OLAY

Edinilen bilgilere göre kaza, Yeşilyurt Mahallesinde saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Seyyar satıcılık yapan Hayri E., 33 L 7476 plakalı kamyonetle Mehmet-Zeynep Ay çiftinin evinin önünde durdu. Kamyonetin yan kapağını açarak satış yapan satıcı, kapağı kapatmadan evin önünden ayrılmak için manevra yaptı.

DEDE GÖRME ENGELLİ

Bu esnada görme engelli dedesi Ahmet Ay ile araç çevresinde dolaşan 3 yaşındaki Arda Ay, kamyonetin açık kapağı ile duvar arasında sıkıştı. Ailenin yardımıyla sıkıştıkları yerden kurtarılan Arda ve dedesi aynı kamyonetle hastaneye götürülmek istendi.

MİNİK ARDA KURTARILAMADI

Yolda 112 Acil Servis ambulansına alınan dede ve torununa, Gazipaşa Devlet Hastanesinde ilk müdahalesi yapıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen minik Arda kurtarılamadı. Ahmet Ay ise tedavi altına alındı.

Kamyonet sürücüsü Hayri E. gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(Ahmet Mervan Taş /İHA)

TÜRKİYE'DE BU GÜN NE OLDU

gunun-ozetleri-002.jpg

 

İlgili Haberler