ALİ KOÇ'TAN CUMHURİYET GAZETESİ AÇIKLAMASI

ALİ KOÇ'TAN CUMHURİYET GAZETESİ AÇIKLAMASI

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Ali Koç, Cumhuriyet gazetesi yazar ve yöneticilerinden 9 kişinin tutuklanması hakkında konuştu:"Şimdilik sadece Cumhuriyet gazetesine geçmiş olsun diyorum. Bu sorunun cevabını daha uzun uzun ve sağlık bir ortamda ce

Japonya'nın geniş ölçekli holding şirketlerinden Mitsui & Co Koç Holding'in  teknoloji yatırım şirketi Inventram'a yüzde 30 oranında ortak oldu.

Ortaklık nedeniyle düzenlenen basın toplantısında Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanveekili Ali Koç, Cumhuriyet gazetesine yapılan operasyon hakkındaki soruya yanıt verdi.

Koç şunları söyledi: “Bir tarafta hâlâ büyüme oranları, Türkiye’deki yatırım araçlarının batıya göre getirisinin yüksek olması gibi olumlu şeyleri de söyleyebilirim.

Ama bununla beraber yabancı yatırımcıyı çekebilmek için ihtiyaç duyulan güvenli liman olma olayında da son zamanlarda erozyona uğrama durumunu da uzun uzun anlatabilirdim.

Ama basın toplantısına gölge düşürmemek için şimdilik sadece Cumhuriyet gazetesine geçmiş olsun diyorum. Bu sorunun cevabını daha uzun uzun ve sağlık bir ortamda cevaplayabilirim" dedi.

anigif-haber-ici-005.gif

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı