Adana'da askerden izne gelen genci annesinin önünde öldürdüler

Adana'da askerden izne gelen genci annesinin önünde öldürdüler

Adana’da askerden izne gelen 21 yaşındaki Abdi G. ailesiyle evinin avlusunda otururken dört kişi motosikletle baskın yaptı

Eyüp B.'nin cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Ortaca Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bu arada, Eyüp B.’nin kız kardeşine de intihar edeceği yönünde mesaj attığı belirtildi.Adana’da askerden izne gelen 21 yaşındaki Abdi G. ailesiyle evinin avlusunda otururken dört kişi motosikletle baskın yaptı! Pompalı tüfekle ateş açan saldırganlar yaralanan Abdi G.'yi vücudunun çeşitli yerlerinden defalarca bıçakladı. İzinli askerin annesi ise tekerlekli sandalye üzerinde çaresizce izledi. Vahşi cinayeti gerçekleştiren saldırganlar kısa süre sonra polis ekipleri tarafından yakalandı

Posta'nın haberine göre; Olay, Yüreğir İlçesi 19 Mayıs Mahallesi'nde meydana geldi. Diyarbakır’da vatani görevini yapan Abdi G.(21) izin alarak Adana’ya ailesini ziyarete geldi. Ailesiyle birlikte evinin avlusunda oturduğu sırada A.K. ve İ. K. ile kimliği belirlenemeyen 2 kişi motosikletle eve baskın yaptı.

POMPALI TÜFEKLE VURDULAR, DEFALARCA BIÇAKLADILAR 

Saldırganlar önce pompalı tüfekle eve ateş açarak Abdi G.'yi ayağından yaraladı. Daha sonra bu 4 kişi Abdi G.’yi vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Zanlılar motosikletlerde olay yerinden hızla kaçtı. Çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Abdi G. Seyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ancak kurtarılamadı.

Abdi G.’in annesi ise oturduğu tekerlekli sandalyede üzgün bir halde olayın şoku atlamaya çalışırken polislerin çalışmasını çaresizce izledi.

Olayı gerçekleştiren zanlılar ise kısa sürede polis ekiplerince yakalandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

CHP ADAYLARI, AYŞEN GURUDA SAĞLIĞI, ALİ KOÇ'TAN AÇIKLAMA GÜNÜN ÖZETLERİ

gunun-ozetleri-009.jpg


 

İlgili Haberler