Acilde çocuklar ağlarken doktor bakın ne yapıyor

Acilde çocuklar ağlarken doktor bakın ne yapıyor

Adana'da bir devlet hastanesinin çocuk acil servisinde hasta çocuklar anne ve babalarının kucağında ağlayarak tedavi sırası beklerken, görevli doktorun bilgisayarda oyun oynaması vatandaşlar tarafından görüntülendi

Adana'da bir hastanenin çocuk acil servisinde hasta çocuklar anne ve babalarının kucağında ağlayarak tedavi sırası beklerken, görevli doktorun bilgisayarda iskambil oynadığı görüldü.

DEVLET HASTANESİNDE ÇİFTLİK GÖRÜNTÜLERİ

Alınan bilgiye göre olay, 19 Ocak akşamı bir kamu hastanesinde yaşandı. Çocukları hastalanan ebeveynler, çocuk acil servisi olan hastaneye gitti. Ancak çocuk acile girdiklerinde bir süre doktoru beklemek zorunda kaldılar. Bu sırada çocuklar ağrılarının da etkisiyle ağlamaya başladı. Bu arada, serviste bir doktorun bilgisayarda internet üzerinden iskambil oynadığı görüldü.

DOKTOR İSKAMBİL OYNARKEN GÖRÜNTÜLENDİ

Vatandaşlar biraz sonra kendilerine bakacak bir doktorun geleceğini düşünerek beklemeye devam etti. Zaman geçmesine rağmen bekledikleri doktor bir türlü gelmeyince, bir vatandaş ise internet üzerinden iskambil oynayan doktoru cep telefonuyla görüntüledi.

BAHANESİ ŞAŞIRTTI

TEMİZLİK YAPILIYOR HASTALARA BAKILMIYOR

Bu görüntülerin ortaya çıkması üzerine doktorun o sırada hastanede temizlik yapıldığını, bu nedenle hastalara bakılmadığını ileri sürdüğü öğrenilirken, hastane yönetimi konuyla ilgili inceleme başlattı.

 

DEV ANKET ; ADANA'YA HANGİSİ BAŞKAN OLACAK

DEV ANKET ; ADANA'YA HANGİSİ BAŞKAN OLACAK

İlgili Haberler