Yavuz Sultan Selim köprüsünde feci kaza 1 Ölü 3 Yaralı

Yavuz Sultan Selim köprüsünde feci kaza 1 Ölü 3 Yaralı

İstanbul Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinde arızalı bir araca yardıma gider servis aracına ve arızalı araca çarpan kereste yüklü TIR'ın yol açtığı kazada servis sürücüsü Raif batak öldü 2 polis yaralandı.

İstanbul'da Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinde zincirleme kaza meydana geldi. Kereste taşıyan bir TIR'ın 2 araca çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, 2'si polis 3 kişi yaralandı. Kaza sebebiyle kuzey istikametinde köprü üzerindeki 3 şerit trafiğe kapatıldı.

TRAFİK FELÇ OLDU

Kaza, sabah saat 07.30 sularında Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde meydana geldi. Köprü üzerinde kuzey istikametinde aracıyla seyir halinde olan Halil Çelik, aracının arızalanması sebebiyle emniyet şeridinde durdu. Köprüye bağlı servis aracı ise durumu fark ederek aracın durumuna bakmak için yanına gitti.

SERVİS ARACI SÜRÜCÜSÜ ÖLDÜ

Bu esnada köprüde seyir halindeki kereste taşıyan bir TIR, arızalı araca ve aracın yanına yanaşmaya çalışan servis aracına hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle TIR üzerinde bulunan ağır keresteler köprüye devrilirken, diğer araçlar ise kullanılamaz hale geldi. Kaza sonucunda servis aracının sürücüsü Raif Batak hayatını kaybederken, servis aracının içerisindeki 2 polis ve arızalı aracın sürücüsü Halil Çelik yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

3 ŞERİT HALA KAPALI

Kaza sebebiyle köprüde Anadolu Yakasından Avrupa istikametine giden 3 şerit trafiğe kapatılırken, çok sayıda emniyet ekibi olay yerine geldi. Olay yeri inceleme ekipleri çalışmalarını sürdürürken, kazaya karışan servis aracının ve köprüye devrilen kerestelerin kaldırılması bekleniyor.

(Murat Horoz - Şeyda Kübra Ayaz/İHA)

İlgili Haberler