Üsküdar'da çocuklarını öldüren babadan kan donduran ifade

Üsküdar'da çocuklarını öldüren babadan kan donduran ifade

Üsküdar'da cinnet geçirerek 2 çocuğunu öldüren, 1 çocuğunu da yaralayan cani baba ifadesinde çocukarın kendisinden olmadığını düşündüğü için öldürdüğünü söyledi

Üsküdar'da Yavuztürk Mahallesi'nde evinde cinnet geçiren Aslan Güleryüz isimli baba, bıçak kullanarak oğulları Ahmet Güleryüz ve Onur Güleryüz'ü öldürmüş, diğer oğlu Orçun Güleryüz ise ağır yaralanmıştı.

Olayın ardından kayıplara karışan babaya telefonla ulaşan polis ekipleri, teslim olması konusunda çağrı yapmış, ancak katil baba teslim olmamıştı.

KADIKÖY'DE YAKALANDI


Cinnet geçirip dehşet saçan babayı yakalamak için çalışma başlatan polis, şahsı Kadıköy ilçesinde yakalamıştı.


İFADESİ ORTAYA ÇIKTI


Yakalandıktan sonra Gayrettepe'de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen Aslan Güleryüz'ün verdiği ilk ifade ortaya çıktı. Katil baba cinayeti itiraf ederken, nedenini de kan donduran bir iddiayla açıkladı.
 

"ÇOCUKLARIN BANA BENZEMEDİĞİNİ SÖYLÜYORLARDI"


Aslan Güleryüz'ün ilk sorgusunda, "Senelerdir eşimin beni aldattığını şüphesini yaşıyordum. Bazı akrabalarım ve arkadaşlarım da çocukların bana benzemediğini söylüyordu. Ben de çocukların bana benzemediğini, benden olmadığını düşünüyorum. Eşim beni senelerdir aldatıyor diye düşündüm ve çocukları öldürmek istedim" dediğini öğrenildi.
 
'PİŞMANIM' DEDİ


Aslan Güleryüz, Gayrettepe’deki Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ndeki sorgusunun ardından Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’na sevk edildi. Şüpheli Aslan Güleryüz emniyetten çıkışta gözyaşı döküp ’Pişmanım’ dedi.
 

 

Onur Güleryüz ve Orçun Güleryüz


Ahmet Güleryüz

İlgili Haberler