Tekirdağ'da kan donduran olay: Eşini ve 2 oğlunu boğup kaçtı

Tekirdağ'da kan donduran olay: Eşini ve 2 oğlunu boğup kaçtı

Öldürülen Güzel Belli'nin yakınları, Hayati Belli'nin sürekli eşini fuhşa zorladığını, yapmadığı takdirde çocuklarını öldürmekle tehdit ettiğini iddia etti

Tekirdağ Marmaraereğlisi'nde yaşayan Hayati Belli, eşi Güzel Belli ve eşinin ilk evliliğinden olan çocukları Arda Edirne (6) ile Erdinç Edirne’yi (8) sert bir cisimle vurarak yaraladıktan sonra boğarak öldürdü. Öldürülen Güzel Belli'nin yakınları, Hayati Belli'nin sürekli eşini fuhşa zorladığını, yapmadığı takdirde çocuklarını öldürmekle tehdit ettiğini iddia etti

Yaklaşık 4 ay önce ’fuhuş ve fuhşa aracılık yapmak’ suçundan tutuklanan Hayati Belli ile eşi Güzel Belli, 1 hafta önce cezaevinden tahliye edildi. Ailenin oturduğu evde bugün henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Hayati Belli, eline aldığı sert bir cisimle eşi Güzel Belli ile kadının önceki evliliğinden olan oğulları Ardınç ve Arda Edirne’ye vurmaya başladı. Güzel Belli ve oğulları aldıkları darbelerle yere yığıldı. Hayati Belli, ardından eşini ve iki oğlunu boğarak öldürdü.


CAMLARIN KIRIK OLMASINDAN ŞÜPHELENDİLER
Tüyler ürperten olay, bugün komşuların ailenin evinin camlarının kırık olmasından şüphelenip içeri bakmasıyla ortaya çıktı. Evde 3 kişinin cansız bedenini gören komşularının haber vermesi üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Güzel Belli ile çocukları Ardınç ve Arda’nın dövülüp boğularak öldürüldüğünü belirledi.

Jandarmanın yaptığı araştırmada Hayati Belli’nin eşinin diğer evliliğinden olan kızı M.Y.’yi de tehditle yanına alarak bir otomobille İstanbul’a kaçtığını tespit etti.


'FUHŞA ZORLADI' İDDİASI
Öldürülen Güzel Belli' nin yakınları, Hayati Belli'nin sürekli eşini fuhşa zorladığını, yapmadığı takdirde çocuklarını öldürmekle tehdit ettiğini ileri sürdü. Bu iddiayı da değerlendiren jandarmanın, Hayati Belli' yi yakalamak için çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

İlgili Haberler