Tekirdağ'da dev dalgalar korkulukları yıktı geçti

Tekirdağ'da dev dalgalar korkulukları yıktı geçti

Tekirdağ Süleymanpaşa'da akşam saatlerinde etkisini artıran lodos fırtınası saatte 80 Kilometre hıza ulaşınca dalgaların boyu 6 metreyi geçerek sahil kenarı yol korkuluklarını parçaladı.

Tekirdağ kıyılarında şiddetli  lodos fırtınası etkisi sonucu dalgaların boyu 6 metreyi geçti. Dalgaların 6 metre yükselmesiyle yer yer denizin kenar demir korkulukları koparken, sahilin bazı kesimleri ise suyla doldu.Vatandaşlar ürkütücü  görüntüleri hem kaydetti hem korktu

UYARI AÇIKLAMASI

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından Tekirdağ'ın merkez ilçesi Süleymanpaşa'da gündüz saatlerine kadar hızı 50 ile 80 kilometre arasında seyreden lodos, akşam saatlerinde bir anda etkisini artırdı.

TEKNELER LİMANA SIĞINDI

Marmara Denizi'nde gündüz saatlerinde oluşan fırtına nedeniyle yerli ve yabancı bandıralı çok sayıda şilep ve tanker rotaları Tekirdağ sahillerine çevrilerek demirlendi. Fırtına, balıkçıları da olumsuz etkilerken çok sayıda balıkçı teknesi de denize açılamadı.

 DEMİR PARMAKLIKLAR KOPTU

Akşam saatlerinde hızı zaman zaman 100 kilometreye çıkan fırtınanın etkisini artırmasıyla bir anda çıldıran dalgalar yaklaşık 6 metreye kadar ulaştı. Dalgaların kıyıyı dövmesiyle sahil kenarlarını su basarken, bazı yerlerde denizin kenar demirleri koptu. Diğer yandan dev dalgalar nedeniyle bazı işyerleri sandalye ve masalarını toplarken bazı işyerlerinin masa ve sandalyeleri sular içinde kaldı.

(Halil Dağ /İHA)

DEV ANKET İSTANBUL BÜYÜKŞEHİRE HANGİSİ BAŞKAN OLACAK

DEV ANKET İSTANBUL BÜYÜKŞEHİRE HANGİSİ BAŞKAN OLACAK

DEV ANKET: ANKARA'YA HANGİSİ BAŞKAN OLACAK

DEV ANKET: ANKARA'YA HANGİSİ BAŞKAN OLACAK

İlgili Haberler