Sosyal  Medya ayağa kalktı AKP'li Belediye özür diledi

Sosyal Medya ayağa kalktı AKP'li Belediye özür diledi

Dün gece Adapazarı belediye zabıta ekipleri tarafından kaldırımda sattığı ıhlamurlarına el konularak hüngür hüngür ağlatılan 80 yaşında ki Recep Dede olayında flaş gelişme yaşandı

SOSYAL MEDYA AYAĞA KALKINCA

Bugün, Sakarya Büyükşehir Beledisi sosyal medya hesabından yaşlı adamdan özür dileyerek, ıhlamurlarınÿ iade edildiğini belirtti. Sakarya Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı:

HEPİMİZİ ÜZEN HADİSE

"Bayram öncesi yapılan rutin zabıta denetimi kapsamında şehir merkezinde seyyar satıcılarla ilgili çalışma yapılmıştır. Şehrimizin en işlek caddesinde seyyar olarak ıhlamur satan Recep amcamız ile zabıta ekiplerimiz arasında hepimizi üzen bir hadise yaşandı.

YÜREK PARÇALAYAN GÖRÜNTÜLER

RECEP AMCA VE AİLESİNE ULAŞTIK

Dün gece Recep amcamıza ve ailesine derhal ulaşılmış ve ıhlamurları kendisine teslim edilmiştir. Recep amcamıza destek sağlamak için kurulan diyalog neticesinde aile bireyleri sosyal yardıma ihtiyaçları olmadığını belirtmişlerdir.

DUYGUSAL OLARAK KIRILMIŞ AÇIKLAMASI

İlk inceleme sonunda zabıta ekiplerinin olay anında Recep amcamızı rencide edecek sözlü bir davranışının olmadığı görülmüştür. Ancak zabıtanın ıhlamur fidelerine geçice süreliğine el koyması Recep amcanın duygusal olarak kırılmasına neden olmuştur.

BÖYLE GÜNDEME GELMEK BİZİ ÜZDÜ

Bir bayram arifesinde Recep amcamızı incitmek ve kamuoyunda bu şekilde gündeme gelmek herkesten çok bizleri üzdü. Bu olayla ilgili başta Recep amcamız olmak üzere kalbi incinen tüm vicdan sahibi halkımızdan özür diliyor, hayırlı bayramlar diliyoruz."

İlgili Haberler